reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marzec 2019

Kiedy założyć wątek zamknięty?

• 1 miesiąc

Głosów: 5 100,0%
  • 3 miesiące

Głosów: 0 0,0%
  • 5 miesięcy

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    5
  • Ankieta zamknięta .
reklama
Ja tylko raz poznałam płeć na USG genetycznym w 13 tyg i mam pamiątkowe zdjęcie siusiaka ;) I z tego chłopca to tylko charakterek hardy został, bo po domu biega mi rezolutna 100% dziewucha :D

@Daizy zdrówka dla starszego bąbla !!! Ile ma latek?
Pierworodny za miesiąc 2 lata skończy. Czas strasznie leci. Ale chodzi do żłobka i naprawdę z tymi chorobami jest jakaś masakra.

Ja płeć w 1 ciąży poznałam na prenatalnych bodajże w 14 tygodniu ale od początku wiedziałam że to będzie synek. Teraz coś mi się wydaje że córeczka chociaż kto wie jak to jest z tymi odczuciami

Czytam o Waszych zachciankach, objawach ciążowych, potem o udanych wizytach i kurcze im bliżej poniedziałku tym bardziej się stresuje :p

W pierwszej ciąży byłam taka wyluzowana, szczęśliwa, nieświadoma. 2 kreski na teście były dla mnie jednoznaczne z tym, że będzie dobrze. Druga ciąża wszystko zweryfikowała i teraz siedzę jak na szpilkach zamiast się cieszyć. Boje się komukolwiek powiedzieć w ogóle o tej ciąży. Tato miał urodziny byłby to dla niego super prezent, ale strach zwyciężył.

Najgorsze jest to, że facet nic nie rozumie. Mój mąż mi mówi " po co się denerwujesz i tak nie możesz nic zmienic".

Czytam o Waszych zachciankach, objawach ciążowych, potem o udanych wizytach i kurcze im bliżej poniedziałku tym bardziej się stresuje :p

W pierwszej ciąży byłam taka wyluzowana, szczęśliwa, nieświadoma. 2 kreski na teście były dla mnie jednoznaczne z tym, że będzie dobrze. Druga ciąża wszystko zweryfikowała i teraz siedzę jak na szpilkach zamiast się cieszyć. Boje się komukolwiek powiedzieć w ogóle o tej ciąży. Tato miał urodziny byłby to dla niego super prezent, ale strach zwyciężył.

Najgorsze jest to, że facet nic nie rozumie. Mój mąż mi mówi " po co się denerwujesz i tak nie możesz nic zmienic".

Choćbym mojego męża słyszała :D

Moj mąż nie chce żebym komukolwiek mówiła z rodziny , bo w poprzedniej za szybko się pochwalilismy i nic nie wyszło. Czekam tylko na to usg i powtórzę betę w przyszłym tyg. Co do zachcianek to mam ochotę na śledzie w śmietanie, a co do objawow to zaparcia, piersi bolą i sa ciężkie zwlaszcza rano i duzo wodnistego śluzu, a i siusiam też często

My dzisiaj mieliśmy wizytę na IP, niby nic poważnego bo brązowe plamienia jednak dla.mnie po tych przejściach to mimo wszystko strach więc wolałam sprawdzić. W poniedziałek kontakt z lekarzem bo jednak będzie chyba trzeba włączyć zastrzyki [emoji22]

reklama
My dzisiaj mieliśmy wizytę na IP, niby nic poważnego bo brązowe plamienia jednak dla.mnie po tych przejściach to mimo wszystko strach więc wolałam sprawdzić. W poniedziałek kontakt z lekarzem bo jednak będzie chyba trzeba włączyć zastrzyki [emoji22]
Zastrzyki clexane? A powiedz masz jakąś mutacje? Mnie lekarz zaleca zapobiegawczo. Trzymam kciuki za maleństwo nie musi oznaczac to nic złego bedzie dobrze

Do góry