To trzymam kciuki za wizytęDokladnie w ogóle ta beda nie ma co sie na 100% przejmować, usg tez musi wszystko potwierdzic ostatecznie
reklama
Ja muszę opuścić wasze grono. Niestety wczoraj dostalam okres [emoji852] ale to nic. Nie ma co tracić nadziei. To pierwszy miesiąc starania. Może następnym razem się uda [emoji6] wam drogie mamuśki życzę wszystkiego dobrego i obyscie już wszystkie tu na grupie dotrwaly do końca i by maluszki były zdrowe i silne!!! Pozdrawiam!!
Trzymamy kciuki zebys jak najszybciej zaszla w ciążę. Trzymaj sie [emoji106][emoji846]Ja muszę opuścić wasze grono. Niestety wczoraj dostalam okres [emoji852] ale to nic. Nie ma co tracić nadziei. To pierwszy miesiąc starania. Może następnym razem się uda [emoji6] wam drogie mamuśki życzę wszystkiego dobrego i obyscie już wszystkie tu na grupie dotrwaly do końca i by maluszki były zdrowe i silne!!! Pozdrawiam!!
martoosia04
Fanka BB :)
oj współczuję, ale nowy cykl, to nowe możliwości Trzymajcie się i szybko wracaj. Zapraszamy do "Staraczek".Ja muszę opuścić wasze grono. Niestety wczoraj dostalam okres [emoji852] ale to nic. Nie ma co tracić nadziei. To pierwszy miesiąc starania. Może następnym razem się uda [emoji6] wam drogie mamuśki życzę wszystkiego dobrego i obyscie już wszystkie tu na grupie dotrwaly do końca i by maluszki były zdrowe i silne!!! Pozdrawiam!!
Uff, w końcu kamień z serca. Dziewczyny dziś moje urodziny..tydzień temu w czwartek lekarz widział tylko puste jajo, dzis jest moje małe serduszko!!! maleńkie ale jest!!! Boje sie cieszyć dalej. Samą mnie to stresuje. Tak bym chciala wyluzować..aaaaa!!!!
Super cieszymy sie z Tobą [emoji106][emoji846] ale ja wam zazdroszcze tyle z was już po wizytach a ja musze czekac nadalUff, w końcu kamień z serca. Dziewczyny dziś moje urodziny..tydzień temu w czwartek lekarz widział tylko puste jajo, dzis jest moje małe serduszko!!! maleńkie ale jest!!! Boje sie cieszyć dalej. Samą mnie to stresuje. Tak bym chciala wyluzować..aaaaa!!!!
No to piękny prezent urodzinowy [emoji6]Uff, w końcu kamień z serca. Dziewczyny dziś moje urodziny..tydzień temu w czwartek lekarz widział tylko puste jajo, dzis jest moje małe serduszko!!! maleńkie ale jest!!! Boje sie cieszyć dalej. Samą mnie to stresuje. Tak bym chciala wyluzować..aaaaa!!!!
Gratulacje serduszka i wszystkiego najlepszego [emoji3]
monia_l
Wrześniowe mamy'07
Super cudowny prezent WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO [emoji255] [emoji320] [emoji383] [emoji513] [emoji512]Uff, w końcu kamień z serca. Dziewczyny dziś moje urodziny..tydzień temu w czwartek lekarz widział tylko puste jajo, dzis jest moje małe serduszko!!! maleńkie ale jest!!! Boje sie cieszyć dalej. Samą mnie to stresuje. Tak bym chciala wyluzować..aaaaa!!!!
reklama
To cudownie! W takim razie w dniu dzisiejszych urodzin życzę dużo zdrowka; miłości i spokojnej nudnej ciążyUff, w końcu kamień z serca. Dziewczyny dziś moje urodziny..tydzień temu w czwartek lekarz widział tylko puste jajo, dzis jest moje małe serduszko!!! maleńkie ale jest!!! Boje sie cieszyć dalej. Samą mnie to stresuje. Tak bym chciala wyluzować..aaaaa!!!!
Podziel się: