reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marzec 2019

Kiedy założyć wątek zamknięty?

• 1 miesiąc

Głosów: 5 100,0%
  • 3 miesiące

Głosów: 0 0,0%
  • 5 miesięcy

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    5
  • Ankieta zamknięta .
reklama
Ja muszę opuścić wasze grono. Niestety wczoraj dostalam okres [emoji852] ale to nic. Nie ma co tracić nadziei. To pierwszy miesiąc starania. Może następnym razem się uda [emoji6] wam drogie mamuśki życzę wszystkiego dobrego i obyscie już wszystkie tu na grupie dotrwaly do końca i by maluszki były zdrowe i silne!!! Pozdrawiam!!

Ja muszę opuścić wasze grono. Niestety wczoraj dostalam okres [emoji852] ale to nic. Nie ma co tracić nadziei. To pierwszy miesiąc starania. Może następnym razem się uda [emoji6] wam drogie mamuśki życzę wszystkiego dobrego i obyscie już wszystkie tu na grupie dotrwaly do końca i by maluszki były zdrowe i silne!!! Pozdrawiam!!
Trzymamy kciuki zebys jak najszybciej zaszla w ciążę. Trzymaj sie [emoji106][emoji846]

oj współczuję, ale nowy cykl, to nowe możliwości ;) Trzymajcie się i szybko wracaj. Zapraszamy do "Staraczek".

Uff, w końcu kamień z serca. Dziewczyny dziś moje urodziny..tydzień temu w czwartek lekarz widział tylko puste jajo, dzis jest moje małe serduszko!!! maleńkie ale jest!!! Boje sie cieszyć dalej. Samą mnie to stresuje. Tak bym chciala wyluzować..aaaaa!!!!
Super cieszymy sie z Tobą [emoji106][emoji846] ale ja wam zazdroszcze tyle z was już po wizytach a ja musze czekac nadal

Uff, w końcu kamień z serca. Dziewczyny dziś moje urodziny..tydzień temu w czwartek lekarz widział tylko puste jajo, dzis jest moje małe serduszko!!! maleńkie ale jest!!! Boje sie cieszyć dalej. Samą mnie to stresuje. Tak bym chciala wyluzować..aaaaa!!!!
No to piękny prezent urodzinowy [emoji6]
Gratulacje serduszka i wszystkiego najlepszego [emoji3]

Super cudowny prezent :) WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO [emoji255] [emoji320] [emoji383] [emoji513] [emoji512]

reklama
To cudownie! W takim razie w dniu dzisiejszych urodzin życzę dużo zdrowka; miłości i spokojnej nudnej ciąży :-D

Do góry