Kurcze to w ogóle sie nie łączy ,bo jednak tamta przez przypadek powedrowala gdzie indziej , chyba,ze ta tez jest pozamaciczna i przestała się rozwijać. Kochana przykro mi wiem co czujesz przeszlam to cztery razy i boje sie zeby teraz znow nie było powtorki,ale zawsze trzeba miec nadzieję do konca i sie nie poddawacPierwsza ciąża pozamaciczna w 2015 teraz druga... która przestała się rozwijać
reklama
Mozliwe,ze buzuja w koncu w ciąży jesteśmy, ja tez nie chcialam robic,ale lekarz kazal sprawdzić jak bedzie 1500 to przyjechać samej nie uśmiecha mi sie tej bety robicDlatego posłucham Ciebie, nie zrobilam. Nastawiam się na miły weekend. Odpedzam źle myśli. oby to tylko te hormony
A to byl pecherzyk w macicy to tym bardziej tamten przypadek nie powinien miec z tym nic wspólnego. Moze lekarz jakos to wytłumaczy czemu tak sie stalo naprawde dziwneGdyby test wyszedł pozytywnie i potem na usg nie było pęcherzyka to tez inaczej ale skoro widziałam każdego tyg ze się rozwija... dlaczego
Aneczka85_01
Fanka BB :)
Kurcze to w ogóle sie nie łączy ,bo jednak tamta przez przypadek powedrowala gdzie indziej , chyba,ze ta tez jest pozamaciczna i przestała się rozwijać. Kochana przykro mi wiem co czujesz przeszlam to cztery razy i boje sie zeby teraz znow nie było powtorki,ale zawsze trzeba miec nadzieję do konca i sie nie poddawac
Ciąża była w macicy i 3 lekarzy to potwierdzało , mam dwa zdjęcia z usg .
Tak wiem napisałam powyzej. Ciezko powiedzieć cos moze jutrzejszcze usg cos wyjasni. Napisz kochana jutroCiąża była w macicy i 3 lekarzy to potwierdzało , mam dwa zdjęcia z usg .
Aneczka85_01
Fanka BB :)
Tak wiem napisałam powyzej. Ciezko powiedzieć cos moze jutrzejszcze usg cos wyjasni. Napisz kochana jutro
Jak się nie rozpadne do jutra to napewno napisze ;(
Tule cie mocno [emoji22]Jak się nie rozpadne do jutra to napewno napisze ;(
Konwalijka89
Zaangażowana w BB
No jak na poprzednie przyrosty to nisko... Ale porównał do bety 10dni wcześniej... I zaplanowałam że zrobię teraz w pon i śr... Ale dzisiaj się nie odwazylam. Boję się że nie będzie rosła tak jak chce. No nic w przyszłym tyg może się złapie na usg... A jak nie to dotrwam do 23lipca. Bety postaram się nie robić chyba że nie wytrzymam w przyszłym tygTo nie jest niska beta . Ważny przyrost . Bez sensu ze robiłaś w pon i nie powtorzylas po 48h
Tak bardzo mi przykro, rozumiem Twój ból...kur....czemu to spotyka tyle kobiet do jasnej cholery !?!?!? Przytulam mocno....Dziewczyny moja beta spadła ;(
reklama
adgam1986
Aktywna w BB
Ja też bym mojego synka nikomu nie oddała bo kocham go nad zycie i zrobie wszystko żeby mu zapewnić jak najlepszy rozwój i zycie. Poprostu wychowywanie takiego dziecka to bardzo ciężka praca, poświęcenia i wyzeczenia, gorzej się w związku też dzieje bo czasu na nic nie ma. dlatego nie wyobrazam sobie zycia z dwojka chorych dzieci. Znam taką dziewczynę która swoją pierwszą córkę urodziła z zespołem Downa a droga córeczka podczas porodu została przyduszona i teraz ma czterokonczyńowe porazenie mozgowe coś strasznego. Nawet sobie nie potrafię tego wyobraźcie.Rozumiem ,właśnie syn mojej szwagierki ma już 18 lat u niego autyzm wykryto kolo 2 roku zycia ,tez rozumie,ale jako takiej rozmowy z nim nie przeprowadzi sie, bywal agresywny teraz nie wiem czy lekow mu nie podawaja,ale jakos zyja i nigdy by go nie zamienili nawet na zdrowe bo go kochaja nad zycie. Mam nadzieje,ze odnajdziecie z lekarzami przyczyne trzymam kciuki
Podziel się: