Te same labo? Kiedy masz wizyte u lekarza?W poniedziałek 9092 a dzisiaj 8916
Boże dlaczego ;(
reklama
jej ,jutro masz wizytę tak?W poniedziałek 9092 a dzisiaj 8916
Boże dlaczego ;(
mala-rybka
Fanka BB :)
Przytulam mocno [emoji8]W poniedziałek 9092 a dzisiaj 8916
Boże dlaczego ;(
Aneczka85_01
Te same labo? Kiedy masz wizyte u lekarza?
To samo labo , wizyta jutro niewiem jak przeżyje to
Aneczka85_01
Zaraz mi serce pęknie
Tak mi przykro Nie wiem co powiedziec... Bardzo wspolczuje...Zaraz mi serce pęknie
Konwalijka89
Zaangażowana w BB
Boże.... Naprawdę żadna kobieta na to nie zasługuje... bidulka. Trzymaj się. Ściskam z całego serca.W poniedziałek 9092 a dzisiaj 8916
Boże dlaczego ;(
Kochana przykro mi [emoji53] sama sie tez boje pomyśleć co bedzie w poniedziałek. Przypomnij mi to twoja ktora ciąża? Miałaś juz jakieś niepowodzenia. Rany nie wiem co powiedzieć ,a moze jednak te beta cos namieszane jest kurczeZaraz mi serce pęknie
monia_l
Wrześniowe mamy'07
przytulam mocnoW poniedziałek 9092 a dzisiaj 8916
Boże dlaczego ;(
reklama
adgam1986
Aktywna w BB
Na razie nie robilismy z mezem bo wszystkie kariotypy malemu wyszły dobrze. Dziś miał jakieś megaszczegolowe ale wynik za miesiac. Wypytywali nas o poprzednie ciaze, o to czy teraz jestem i gdyby cos wyszlo nie tak w tych badaniach to dopieto wtedy ewentualnie nas przebadaja.ja też się boję, niby lekarze mówili ,ze tamto to przypadek, ale nie wiem, a robiłaś badania genetyczne sobie i mężowi? Synek na co choruje?
Mały na nic nie choruje. Jest opóźniony psycho-ruchowo. Ale nie mamy rzadnej diagnozy i dlatego tak ciągle po lekarzach jeździmy. Z jednej strony dobrze bo na poczatku podejzewali straszne rzeczy (porażenie mózgowe, niedowlad nóg, zespoly genetyczne, autyzm) ale nic z tego sie nie potwietdzilo. Teraz biega tak ze trudno za nim nadążyć ale mowe ma na poziomie 1,5 roku, wszystko rozumie co sie do niego mowi, jest strasznie społecznym dzieckiem tylko ze ma problem z agresją gdy nie radzi sobie z emocjami.
Podziel się: