Te same labo? Kiedy masz wizyte u lekarza?W poniedziałek 9092 a dzisiaj 8916
Boże dlaczego ;(
reklama
W poniedziałek 9092 a dzisiaj 8916
Boże dlaczego ;(
mala-rybka
Fanka BB :)
Przytulam mocno [emoji8]W poniedziałek 9092 a dzisiaj 8916
Boże dlaczego ;(
Aneczka85_01
Te same labo? Kiedy masz wizyte u lekarza?
To samo labo , wizyta jutro niewiem jak przeżyje to
Aneczka85_01
Zaraz mi serce pęknie
Tak mi przykroZaraz mi serce pęknie
Konwalijka89
Zaangażowana w BB
Boże.... Naprawdę żadna kobieta na to nie zasługuje...W poniedziałek 9092 a dzisiaj 8916
Boże dlaczego ;(
Kochana przykro mi [emoji53] sama sie tez boje pomyśleć co bedzie w poniedziałek. Przypomnij mi to twoja ktora ciąża? Miałaś juz jakieś niepowodzenia. Rany nie wiem co powiedzieć ,a moze jednak te beta cos namieszane jest kurczeZaraz mi serce pęknie
monia_l
Wrześniowe mamy'07
W poniedziałek 9092 a dzisiaj 8916
Boże dlaczego ;(
reklama
adgam1986
Aktywna w BB
Na razie nie robilismy z mezem bo wszystkie kariotypy malemu wyszły dobrze. Dziś miał jakieś megaszczegolowe ale wynik za miesiac. Wypytywali nas o poprzednie ciaze, o to czy teraz jestem i gdyby cos wyszlo nie tak w tych badaniach to dopieto wtedy ewentualnie nas przebadaja.ja też się boję, niby lekarze mówili ,ze tamto to przypadek, ale nie wiem, a robiłaś badania genetyczne sobie i mężowi? Synek na co choruje?
Mały na nic nie choruje. Jest opóźniony psycho-ruchowo. Ale nie mamy rzadnej diagnozy i dlatego tak ciągle po lekarzach jeździmy. Z jednej strony dobrze bo na poczatku podejzewali straszne rzeczy (porażenie mózgowe, niedowlad nóg, zespoly genetyczne, autyzm) ale nic z tego sie nie potwietdzilo. Teraz biega tak ze trudno za nim nadążyć
Podziel się: