reklama
mala-rybka
Fanka BB :)
No syrop z cebuli zaczne pić...A ty bierzesz jakies leki?
To ni do konca jest tak , że widać siusiaka haha bo na takim etapie ciazy tam może jeszcze nic nie byc ale lekarze widza wyrostek płciowy . Podsyłam ststro o tym Link do: Chłopiec czy dziewczynka? - Opowiadam historie z życia i przemycam wiedzę medyczną dla Kobiet raz widac lepiej raz gorzej
Czyli dobrze się domyślałam - jak odstaje, to chłopak - proste!
Moze w aptece o cos spytaj tezNo syrop z cebuli zaczne pić...
Hej,podczytuje Was od lipca gdzieś, ale jakoś ciężko było mi się nawet przywitać ciągle jakieś czarne myśli mnie nachodza mimo, że już bezpieczniejsze tygodnie mam ,dziś 15t 6 d ☺ale jestem po stracie w marcu i to wszystko przez to...Będzie mi bardzo miło, jak przyjmiecie mnie do zacnego grona Marcowych Mam 2019☺ Mam 27 lat ,termin z om 3.03 ,usg 27.02 ale tak bliżej Mi do Was☺
monia_l
Wrześniowe mamy'07
Witaj [emoji4]Hej,podczytuje Was od lipca gdzieś, ale jakoś ciężko było mi się nawet przywitać ciągle jakieś czarne myśli mnie nachodza mimo, że już bezpieczniejsze tygodnie mam ,dziś 15t 6 d [emoji5]ale jestem po stracie w marcu i to wszystko przez to...Będzie mi bardzo miło, jak przyjmiecie mnie do zacnego grona Marcowych Mam 2019[emoji5] Mam 27 lat ,termin z om 3.03 ,usg 27.02 ale tak bliżej Mi do Was[emoji5]
Monia udalo ci sie wejśćWitaj [emoji4]
reklama
Witaj dodaje ci to tabelki i pisze prośbę o dodanie do zamkniętej napisze jak juz będzieszHej,podczytuje Was od lipca gdzieś, ale jakoś ciężko było mi się nawet przywitać ciągle jakieś czarne myśli mnie nachodza mimo, że już bezpieczniejsze tygodnie mam ,dziś 15t 6 d [emoji5]ale jestem po stracie w marcu i to wszystko przez to...Będzie mi bardzo miło, jak przyjmiecie mnie do zacnego grona Marcowych Mam 2019[emoji5] Mam 27 lat ,termin z om 3.03 ,usg 27.02 ale tak bliżej Mi do Was[emoji5]
Podziel się: