paulina.blachut
Fanka BB :)
Dziś miałam koszmar śniło mi się że poronilam normalnie tak wyskoczyłam z łóżka a jak smarkalam to takie skrzep krwi miałam też macie takie coś
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Teraz mam tak ze jak smarkam to z krwią.. podobno w ciazy tak moze byc.Dziś miałam koszmar śniło mi się że poronilam normalnie tak wyskoczyłam z łóżka a jak smarkalam to takie skrzep krwi miałam też macie takie coś
Mi ogólnie zaczela sie juz krew z zębów lac, bo to naczynia krwionośne sa bardziej rozszerzoneTeraz mam tak ze jak smarkam to z krwią.. podobno w ciazy tak moze byc.
A takie sny mieszają w glowie -.-
No mi tez.. szczoteczke na miękką zmieniłamMi ogólnie zaczela sie juz krew z zębów lac, bo to naczynia krwionośne sa bardziej rozszerzone
Krew z dziąseł to już mam od dłuższego czasu , ale tylko jak muszę muć zęby szczoteczką zwykłą. Bo jak elektrycznz naładowana to w ogóle nie leci. No i na jablkach krew zostaje. Uroki [emoji6]Mi ogólnie zaczela sie juz krew z zębów lac, bo to naczynia krwionośne sa bardziej rozszerzone
Mi tez sie leje krew z zębówMi ogólnie zaczela sie juz krew z zębów lac, bo to naczynia krwionośne sa bardziej rozszerzone
Dobrze ze to tylko sny.... tez kilka razy mialam takie koszmaryDziś miałam koszmar śniło mi się że poronilam normalnie tak wyskoczyłam z łóżka a jak smarkalam to takie skrzep krwi miałam też macie takie coś
Ja tak samo ale to i tak nie wiele dajeNo mi tez.. szczoteczke na miękką zmieniłam
24 syn 4 lata okOk podaj jeszcze wiek i czy masz już dzieci syn ,corka? Teraz prosimy o cierpliwość,az zostaniesz dodana do zamkniętej grupy
Czego sie nie robi dla dzieckaSiedzę u syna w szpitalu od 9 czekamy na obchód ale sie nie zanosi pielęgniarka mowila ze niekiedy obchód jest o 10 a zdarza sie ze i o 13. Liczymy dzis na wyjście.
Syn na obiad sobie zazyczyl kluski slaskie z dużą ilością sosu i duzym kotletem najgorsze ze nie chce mi sie tego robic....