Dokładnie to automatycznie poszloI wiadomosc od aniaslu dostalam niedawno ;p
reklama
No jasne,ze my tu bedziemy.
Ja sie wkurzylam ,bo synowi palca przyczasnelam drzwiami stal i nagle podlozyl jak zamknelam, juz sie balam,ze zlamany cale szczęście tylko przyszczypniety,az brzuch mnie rozbolal z nerwow,a tyle razy czlowiek mowi uwazaj
Ja sie wkurzylam ,bo synowi palca przyczasnelam drzwiami stal i nagle podlozyl jak zamknelam, juz sie balam,ze zlamany cale szczęście tylko przyszczypniety,az brzuch mnie rozbolal z nerwow,a tyle razy czlowiek mowi uwazaj
monia_l
Wrześniowe mamy'07
Ja probowalam i na telefonie i na kompie i nigdzie sie nie daLink działa pewnie tylko na kompie
Ja tezNo trudno to czekam [emoji852]️
SuperSpokojnie, będziemy zaglądać tutaj, żebyście nie czuły się opuszczone, nie chcemy nikogo stracić [emoji108]
Ojej zdrówka życzęMi się mąż pochorował [emoji36] poszedł do lekarza, mógł w poniedziałek, ale po co, prawda??? Nosz... Mnie też głowa zaczyna łupać [emoji58] będzie ciekawie jak we dwójkę się rozłożymy
Oj kurujcie sie, to co dokładnie wam dolega?Mi się mąż pochorował [emoji36] poszedł do lekarza, mógł w poniedziałek, ale po co, prawda??? Nosz... Mnie też głowa zaczyna łupać [emoji58] będzie ciekawie jak we dwójkę się rozłożymy
mala-rybka
Fanka BB :)
Jemu nie wiem, coś grypopodobnego pewnie, głowa boli, chrypka, kaszel, gardloOj kurujcie sie, to co dokładnie wam dolega?
A ty bierzesz jakies leki?Jemu nie wiem, coś grypopodobnego pewnie, głowa boli, chrypka, kaszel, gardlo
To super,ze juz poprawaJa siedzę u syna w szpitalu . Jest poprawa odzyskal siły i apetyt. Kto wie moze jak jutro bedzie ok to go wypuszcza.
reklama
asicazg
Fanka BB :)
To ni do konca jest tak , że widać siusiaka haha bo na takim etapie ciazy tam może jeszcze nic nie byc ale lekarze widza wyrostek płciowy . Podsyłam stronę o tym Link do: Chłopiec czy dziewczynka? - Opowiadam historie z życia i przemycam wiedzę medyczną dla Kobiet raz widac lepiej raz gorzejNo ale wlasnie chyba przy chlopcach latwiej wczesniej stwierdzic plec, jesli cos na USG miedzy nozkami wystaje - wtedy wszystko jasne! A jesli nie wystaje, to albo sie schowalo, albo nic nie ma
Chyba, ze lekarze jakos to jeszcze inaczej oceniaja - nie mam pojecia
Podziel się: