Prosze podaj jeszcze imie i miejscowośćHej,podczytuje Was od lipca gdzieś, ale jakoś ciężko było mi się nawet przywitać ciągle jakieś czarne myśli mnie nachodza mimo, że już bezpieczniejsze tygodnie mam ,dziś 15t 6 d [emoji5]ale jestem po stracie w marcu i to wszystko przez to...Będzie mi bardzo miło, jak przyjmiecie mnie do zacnego grona Marcowych Mam 2019[emoji5] Mam 27 lat ,termin z om 3.03 ,usg 27.02 ale tak bliżej Mi do Was[emoji5]
reklama
@Milenka28 prosze podaj dane do tabelki imie wiek ,termin om i usg, miejscowość i czy dzidzia ma brata lub siostre
kwasek
Fanka BB :)
Ja dostałam wiadomość prywatną od adim że zamknięty jest już dostępny, że najlepiej pierw zalogować się przez lapcia a w razie kłopotów to pisać do niej.dziewczyny spokojnie mysle,ze adminka to do jutra zrobi
monia_l
Wrześniowe mamy'07
Tak [emoji4]Monia udalo ci sie wejść
Dziękuję☺ Karolina,Tarnobrzeg
kamiska494
Zaangażowana w BB
To ja też poproszę o dodanie na zamknięty
Witam a jesteś w tabelce jesli nie prosze dane [emoji6]To ja też poproszę o dodanie na zamknięty
No tak kazdy dostal kto byl do niego dodany,ale nie których nie dodala bo ominęła i musialam spisywac dziewczyn nickiJa dostałam wiadomość prywatną od adim że zamknięty jest już dostępny, że najlepiej pierw zalogować się przez lapcia a w razie kłopotów to pisać do niej.
kamiska494
Zaangażowana w BB
Nie działa mi na telefonie moje dane :Witam a jesteś w tabelce jesli nie prosze dane [emoji6]
Kamila Ciechanów Termin Om 18 marzec
reklama
Ok podaj jeszcze wiek i czy masz już dzieci syn ,corka? Teraz prosimy o cierpliwość,az zostaniesz dodana do zamkniętej grupyNie działa mi na telefonie moje dane :
Kamila Ciechanów Termin Om 18 marzec
Podziel się: