reklama
paulina.blachut
Fanka BB :)
Mi znowu ta nieszczęsną opryszczka wyszła
Papillonek1980
Ja dzisiaj pełna energii. Wstałam i mam ochotę posprzątać.
Wczoraj spałam do 12.00, nie zrobiłam obiadu i dzieci jadły tylko w szkole.
Wczoraj spałam do 12.00, nie zrobiłam obiadu i dzieci jadły tylko w szkole.
Ostatnia edycja:
Mamafasolki
Już po. Szybko sprawnie. Monitor do usg w drugim gabinecie, także tatuś podglądał ChłopakDaj znać po wizycie jestem ciekawa czy powie ci wstępnie płeć
A o której masz?
Ja też ja też wizyta na 16.45 nie mige sie doczekać. 3mam kciuki za resztę!
@Sliim no to faktycznie bardzo sympatyczny lekarz, czuć jak ciepło o nim piszesz [emoji6] każdy taki powinien być a tym bardziej Ci na nfz...
@Ilona31 witamy[emoji6]
@iskierka2610 mnie też taki widok leczy...ja paliłam wiele lat i nie zaprzeczam,że nie wrócę bo nie wiem jak będzie. Jednak od pozytywnego testu papierosy oddane mężowi i koniec i da się...
@aga6 jak dla mnie strój ok.
Wy macie sobie dogodzić,a nie ludziom [emoji6]
Udanych wizyt !!!!!
@Ilona31 witamy[emoji6]
@iskierka2610 mnie też taki widok leczy...ja paliłam wiele lat i nie zaprzeczam,że nie wrócę bo nie wiem jak będzie. Jednak od pozytywnego testu papierosy oddane mężowi i koniec i da się...
@aga6 jak dla mnie strój ok.
Wy macie sobie dogodzić,a nie ludziom [emoji6]
Udanych wizyt !!!!!
Witam piątkowo. Życzę udanych wizyt[emoji6]. Ja się zaraz zbieram z małym do lekarza. Muszę sprawdzić czy jednak nie będzie konieczny antybiotyk ale wolałabym nie.
W ogóle byłam z nim w środę w przychodni i była lekarka na zastępstwie. Osluchala mi dziecko było czysto ale powiedziała że pewnie sie to zmieni i w razie czego chciała dać antybiotyk jednak. Czujecie w razie czego. Dziecko mam przeziębione średnio 3/4razy w roku i gdybym za każdym razem prewencyjne dawała antybiotyk to w tej chwili byłoby już po 9 antybiotykach. Na szczęście zawsze leczylam go inhalacjami i syropami bo moja lekarka nie przepisuje antybiotyków od tak. Przecież jak jest wirus a nie bakteryjne zakażenie to antybiotyk nie pomoże. No i dziś idę bo będzie wreszcie nasza lekarka to go oslucha jeszcze raz. Musiałam się wyzalic troszkę [emoji6].
W ogóle byłam z nim w środę w przychodni i była lekarka na zastępstwie. Osluchala mi dziecko było czysto ale powiedziała że pewnie sie to zmieni i w razie czego chciała dać antybiotyk jednak. Czujecie w razie czego. Dziecko mam przeziębione średnio 3/4razy w roku i gdybym za każdym razem prewencyjne dawała antybiotyk to w tej chwili byłoby już po 9 antybiotykach. Na szczęście zawsze leczylam go inhalacjami i syropami bo moja lekarka nie przepisuje antybiotyków od tak. Przecież jak jest wirus a nie bakteryjne zakażenie to antybiotyk nie pomoże. No i dziś idę bo będzie wreszcie nasza lekarka to go oslucha jeszcze raz. Musiałam się wyzalic troszkę [emoji6].
iskierka2610
Pewnie że się da. Moja mamuska nałogowy palacz. 5 dzieci urodziła. Jak się dowiadywalao ciąży to koniec z paleniem. Oczywiście teraz dalej pali.
Super gratuluję!!Już po. Szybko sprawnie. Monitor do usg w drugim gabinecie, także tatuś podglądał Chłopak
paulina.blachut
A mi znowu opryszczka na ustach wyszła nosz tylko z czosnkiem teraz siedze
reklama
Mamafasolki
Na opryszczkę możesz normalne lekiA mi znowu opryszczka na ustach wyszła nosz tylko z czosnkiem teraz siedze
Podziel się: