reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marzec 2019

Kiedy założyć wątek zamknięty?

• 1 miesiąc

Głosów: 5 100,0%
  • 3 miesiące

Głosów: 0 0,0%
  • 5 miesięcy

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    5
  • Ankieta zamknięta .
reklama
Ja dzisiaj pełna energii. :) Wstałam i mam ochotę posprzątać.

Wczoraj spałam do 12.00, nie zrobiłam obiadu i dzieci jadły tylko w szkole.

Ostatnia edycja:
@Sliim no to faktycznie bardzo sympatyczny lekarz, czuć jak ciepło o nim piszesz [emoji6] każdy taki powinien być a tym bardziej Ci na nfz...

@Ilona31 witamy[emoji6]

@iskierka2610 mnie też taki widok leczy...ja paliłam wiele lat i nie zaprzeczam,że nie wrócę bo nie wiem jak będzie. Jednak od pozytywnego testu papierosy oddane mężowi i koniec i da się...

@aga6 jak dla mnie strój ok.
Wy macie sobie dogodzić,a nie ludziom [emoji6]

Udanych wizyt !!!!!

Witam piątkowo. Życzę udanych wizyt[emoji6]. Ja się zaraz zbieram z małym do lekarza. Muszę sprawdzić czy jednak nie będzie konieczny antybiotyk ale wolałabym nie.
W ogóle byłam z nim w środę w przychodni i była lekarka na zastępstwie. Osluchala mi dziecko było czysto ale powiedziała że pewnie sie to zmieni i w razie czego chciała dać antybiotyk jednak. Czujecie w razie czego. Dziecko mam przeziębione średnio 3/4razy w roku i gdybym za każdym razem prewencyjne dawała antybiotyk to w tej chwili byłoby już po 9 antybiotykach. Na szczęście zawsze leczylam go inhalacjami i syropami bo moja lekarka nie przepisuje antybiotyków od tak. Przecież jak jest wirus a nie bakteryjne zakażenie to antybiotyk nie pomoże. No i dziś idę bo będzie wreszcie nasza lekarka to go oslucha jeszcze raz. Musiałam się wyzalic troszkę [emoji6].

Pewnie że się da. Moja mamuska nałogowy palacz. 5 dzieci urodziła. Jak się dowiadywalao ciąży to koniec z paleniem. Oczywiście teraz dalej pali.

reklama
Do góry