reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marzec 2019

Kiedy założyć wątek zamknięty?

• 1 miesiąc

Głosów: 5 100,0%
  • 3 miesiące

Głosów: 0 0,0%
  • 5 miesięcy

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    5
  • Ankieta zamknięta .
W takim razie ja się dołączam z moja na 70% dziewczynka :D mała waży 100 gram i ma prawie 9cm, serduszko bardzo ładnie bije w ogóle moja mała jest cudowna :D

Jeśli któraś z dziewczyn mogłaby dopisać mi do tabelki , że będzie dziewczynka i imię Zuzanna to będę bardzo wdzięczna :blink:
Super! Który to tydzień ? I pochwal się wrażeniami z wizyty :)

reklama
Super! Który to tydzień ? I pochwal się wrażeniami z wizyty :)
Wczoraj był 14+3 :) oj powiem Ci że facet super wszystko nam pokazał, w ogóle taki człowiek że nie da się przy nim stresować, cały czas zartowalismy, podejście świetne do pacjentek, zdjęcia mi zrobił nawet udało mu się znaleźć rączkę i też zrobił zdjęcie rączki, no widać że kocha to co robi i wcale nie bierze dużo pieniędzy, a sprzęt ma dobry , bo robi też zdjęcia w 3d. Próbował zrobić mojej małej ale mówi że niestety jest już za duża i jak pokazał jakby to wyglądało to mówił że nam takiego zdjęcia nie da bo wygląda jak kosmita xD i w sumie miał rację xD wziął ode mnie 140 zł i nie namawiał na kolejne wizyty u niego! Co też mnie zaskoczyło, powiedział, że jeśli chcemy dokładniejsze usg to teraz możemy przyjść w między 20 a 22 tygodniem to już będzie dużo więcej widać, no polecam na prawdę, jakby któraś chciała chodzić do niego nazywa się Gbiorczyk :)

Wczoraj był 14+3 :) oj powiem Ci że facet super wszystko nam pokazał, w ogóle taki człowiek że nie da się przy nim stresować, cały czas zartowalismy, podejście świetne do pacjentek, zdjęcia mi zrobił nawet udało mu się znaleźć rączkę i też zrobił zdjęcie rączki, no widać że kocha to co robi i wcale nie bierze dużo pieniędzy, a sprzęt ma dobry , bo robi też zdjęcia w 3d. Próbował zrobić mojej małej ale mówi że niestety jest już za duża i jak pokazał jakby to wyglądało to mówił że nam takiego zdjęcia nie da bo wygląda jak kosmita xD i w sumie miał rację xD wziął ode mnie 140 zł i nie namawiał na kolejne wizyty u niego! Co też mnie zaskoczyło, powiedział, że jeśli chcemy dokładniejsze usg to teraz możemy przyjść w między 20 a 22 tygodniem to już będzie dużo więcej widać, no polecam na prawdę, jakby któraś chciała chodzić do niego nazywa się Gbiorczyk :)
Super :) ja dziś idę do Bendarka na prenatalne i zobaczymy :) ale u mnie 1.5 tyg mniej :)

A przyjmuje może w Białymstoku :-D

Cześć!

Ja dziś zaczynam oficjalnie 2 trymestr - długo wyczekiwany! :D na wadze, pojawiło się nawet +1 kg ale nie wiem, czy to rzeczywiwcie przyrost wagi, czy efekt powrotu na treningi - zawsze po traningach mam więcej na wadze, chyba chodzi o to, że mięsie się bardziej zbijają ;)

Od poniedziałku mam też ogromne zakwasy - ledwo się ruszam! Wiem, że powrót do treningów po 2 miesięcznej przerwie może skutkować zakwasami ale takich to ja chyba w życiu nie miałam! Ciekawe, czy ktoś to badał to, czy ciąża ma wpływ na większe zakwasy... :laugh2:
Screenshot_20180907-052147.jpg

Miłego dnia!

Załączniki

• Screenshot_20180907-052147.jpg
    Screenshot_20180907-052147.jpg
    127,7 KB · Wyświetleń: 275
Witajcie :D
Chętnie dołączę, jestem Ilona mam 31 lat i to moja druga ciąża, mam synka Franka ze stycznia 2017 r., tylko podczytywałam, bo chciałam poczekać do prenatalnych, które miałam wczoraj i wszystko jest ok więc jestem spokojniejsza, mój termin OM 22 marca, pozdrawiam wszystkie przyszłe mamy :D

Cześć!

Ja dziś zaczynam oficjalnie 2 trymestr - długo wyczekiwany! :D na wadze, pojawiło się nawet +1 kg ale nie wiem, czy to rzeczywiwcie przyrost wagi, czy efekt powrotu na treningi - zawsze po traningach mam więcej na wadze, chyba chodzi o to, że mięsie się bardziej zbijają ;)

Od poniedziałku mam też ogromne zakwasy - ledwo się ruszam! Wiem, że powrót do treningów po 2 miesięcznej przerwie może skutkować zakwasami ale takich to ja chyba w życiu nie miałam! Ciekawe, czy ktoś to badał to, czy ciąża ma wpływ na większe zakwasy... :laugh2:
Zobacz załącznik 895478
Miłego dnia!

Ja w poniedziałek wejdę w drugi trymestr:) u mnie ponad 2 kilo na plusie.. waga idzie do przodu...
Ale sie cieszę że dzisiaj piątek:) i odpoczynek. Dawno tak nie czekałam na weekend;)

Chętnie dołączę, jestem Ilona mam 31 lat i to moja druga ciąża, mam synka Franka ze stycznia 2017 r., tylko podczytywałam, bo chciałam poczekać do prenatalnych, które miałam wczoraj i wszystko jest ok więc jestem spokojniejsza, mój termin OM 22 marca, pozdrawiam wszystkie przyszłe mamy :D
Witaj gratulacje

reklama

Witamy i gratulacje! :D

Do góry