mala-rybka
Fanka BB :)
Najważniejsze, że zdrowo rośnie [emoji6] mi to teraz obojętne, byleby zdrowe [emoji16]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dziewczyny czy to normalne ze ja sie gorzej czuje w 13+5 niz jeszcze powiedzmy dwa tygodnie temu. Mdli mnie okropnie, jak czytam o Waszych zachciankach to zazdroszcze, ja jem wszystko na siłę, gotuje i muszę wyrzucac bo nie moge zjesc. znowu spac mi sie chce ciagle. Czy ktoras też tak ma?
Nie jesteś sama, najprędzej dowiem sie na połówkowych, o ile nie będzie się wstydzić.Dziewczyny to wy w którym tygodniu dowiedziałyście się o płci ja znając moje szczęście to nawet na połówkowym się nie doczekam ale ww sumie dla mnie najważniejsze jest aby było zdrowe.
Dziewczyny to wy w którym tygodniu dowiedziałyście się o płci ja znając moje szczęście to nawet na połówkowym się nie doczekam ale ww sumie dla mnie najważniejsze jest aby było zdrowe.
U mnie tesc tak samo. Jego bracia maja same corki on tylko dwoch synow I z pierwszego wnuka byl mega dumny a ze drugi najprawdopodobniej chlopiec to jeszcze nie wie :-)Mój to byl mega zadowolony ,a tesciu dopiero ,bo w koncu nazwisko idzie i jest pokolenie [emoji23]