Mnie lekarz uspokoił i powiedział, że mam się cieszyć, że należę to małej grupy kobiet, która przechodzi ciążę praktycznie bezproblemowo, że nie mam żadnych dolegliwości. Za tydzień mam wizytę u mojej gin i wtedy USG - bardzo jestem ciekawa, czy pierwsze spekulacje na temat dziewczynki się potwierdza Ja osobiście się jeszcze na nic nie nastawiam, bo wcześniej czułam, że będzie chłopak ale jestem bardzo ciekawa
reklama
mala-rybka
Fanka BB :)
Ja ciągle czuję chłopaka... Jak mi powie córka to chyba mi szczęka opadnie [emoji23]
Spałam 2h, jak dawno, po śniadaniu do łóżeczka i kima... Oczu otworzyć nie mogę
Spałam 2h, jak dawno, po śniadaniu do łóżeczka i kima... Oczu otworzyć nie mogę
mala-rybka
Fanka BB :)
Kasia, tutaj i tak dużo mniejszy ruch odkąd rok szkolny się zaczął [emoji23] więc spokojnie, wszystko się unormuje... U nas dają kartkę na koniec roku i przez wakacje wszystko kupujemy, chyba lepsze wyjście niż tyle kasy na początku września wydaćWitajcie .. odkąd zaczęła się szkoła to czasu brak. Nie nadrobie Was.. jesteśmy na etapie książek, okładek, plastelin ..
Magnez b6, ja nie moge nic gazowane, bo mam zespol jelita drazliwego forme zaparc stad po żelazie sie jeszcze bardziej poglebiaA probowalas troche gazowanej wody na pusty zoladek? Mi te babelki ruszaja wszystko xP i jem dwa jablka dziennie i wszystko rusza. Chociaz po doppelherz jest lepiej niz po femibionie.
A jaki magnez bierzesz? W sumie w wiekszych ilosciach moze przeczyscic;-) kazdy sposob jest dobry xD
Ja tak samo ;p kiedys sie meczylam teraz juz mi sie nie chce
Ja sie bardzo cieszylam,ze syn bedzie i takie mialam zawsze przeczucia. Chłopcy sa fajni,a maz pewnie dumny,ze syn,w koncu nazwisko przejmie po nim[emoji6]Ja czułam dziewczynkę i się pomyliłam he he [emoji6] wczoraj jak lekarz powiedział, że chłopak to tak sobie pomyślałam jak ja sobie dam radę z chłopcem he he [emoji16] ale pewnie, że dam [emoji16]
Ojjj mąż bardzo z dystansem...podejrzewan, że po porodzie się zmieni. Jednak chyba mu w gabinecie łezka też poleciała bo miał oczy czerwone. Napewno dumny,tym bardziej że jest jedynakiem [emoji6]Ja sie bardzo cieszylam,ze syn bedzie i takie mialam zawsze przeczucia. Chłopcy sa fajni,a maz pewnie dumny,ze syn,w koncu nazwisko przejmie po nim[emoji6]
reklama
Mój to byl mega zadowolony ,a tesciu dopiero ,bo w koncu nazwisko idzie i jest pokolenie [emoji23]Ojjj mąż bardzo z dystansem...podejrzewan, że po porodzie się zmieni. Jednak chyba mu w gabinecie łezka też poleciała bo miał oczy czerwone. Napewno dumny,tym bardziej że jest jedynakiem [emoji6]
Podziel się: