reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marzec 2019

Kiedy założyć wątek zamknięty?

• 1 miesiąc

Głosów: 5 100,0%
  • 3 miesiące

Głosów: 0 0,0%
  • 5 miesięcy

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    5
  • Ankieta zamknięta .
Hej Hej :) Ufff wreszcze sie szkola zaczela bo moj 4latek to juz wariowal w domu :) Wiec i ja teraz troszke wiecej czasu bede miala na popisanie tutaj :) We wtorek mielismy pierwsze usg (nie liczac tego w 6tc jak bylam potwierdzic ciaze). Z dzidzia wszystko ok. Machala raczkami do braciszka :) Ja tylko na poczatku zamarlam, bo jak polozna przylozyla glowice to widzialam ze dziecko sie nie rusza...ja juz czarne mysli w ulamkach sekund ale szybko powiedziala ze sobie drzemke ucina :) Potem ,,przeciagalo sie,, machalo raczkami i obrucilo sie plecami do nas hehe ;) Zobacz załącznik 895277
Ja tam nie patrze czy sie rusza tylko czy pika serduszko. Super ,ze wszystko w porządku

reklama
A ja na prenatalnych nie pytalam o płeć, bo bylam szczesliwa,ze jest ok i nie było to cos najważniejszego. Jak nie zapomnę to spytam na następnej o ile znów ze szczęścia wyjdzie mi to z głowy [emoji23]

U mnie tesc tak samo. Jego bracia maja same corki on tylko dwoch synow I z pierwszego wnuka byl mega dumny a ze drugi najprawdopodobniej chlopiec to jeszcze nie wie :-)
U mnie teść tez sie ucieszyl jak powiedziałam ze lekarz obstawia ze bedzie chłopczyk. Od meza rodzeństwo same córki ma dopiero u nas udalo sie ze 1 wnuk a teraz bedzie drugi a wnuczek ma 5 :) i tez mowil ze chociaż nazwisko przetrwa. :)

Ja o tym ze chlopiec dowidzialam sie na usg prenatalnym w 12+1 za tydzień w piatek mam wizytę u swojego lekarza i powiedzial ze zobaczymy co bedzie bo jestem ciekawa czy moj stwierdzi tak samo jak tamten.

U mnie tesc tak samo. Jego bracia maja same corki on tylko dwoch synow I z pierwszego wnuka byl mega dumny a ze drugi najprawdopodobniej chlopiec to jeszcze nie wie :-)
To u teścia jest jedna wnuczka, szwagierka ma trzech chlopcow,ale wiadomo,ze po mezu nazwisko maja jej [emoji6] a szwagier ma syna,ale autystyk wiec rodziny nie zalozy, tamci wszyscy juz nie planuja dzieci dwojka jest po 40stce ,a szwagierka ma trojke to juz koniec u niej, także teściu sie cieszy,ze chociaż bedzie jeden co rodzine byc moze zalozy i dzieci splodzi [emoji23] zobaczymy co drugie bedzie za jakis czas

A ja na prenatalnych nie pytalam o płeć, bo bylam szczesliwa,ze jest ok i nie było to cos najważniejszego. Jak nie zapomnę to spytam na następnej o ile znów ze szczęścia wyjdzie mi to z głowy [emoji23]
U nas na prenatalnych niestety nic nie było widać,a wczoraj jak już się rozpłakałam to lekarz się sam pytał czy płeć znamyn no i mówił,że dziewczynki nie mają czegoś takiego między nogami hehe

U nas na prenatalnych niestety nic nie było widać,a wczoraj jak już się rozpłakałam to lekarz się sam pytał czy płeć znamyn no i mówił,że dziewczynki nie mają czegoś takiego między nogami hehe
No ja z synem poznalam na zwykłym usg tez płeć jakos w 12tyg okazały sie klejnoty [emoji23] zobaczymy mi sie wydaje,ze chlopak bedzie i tak,a mnie to obojetne

Oj wy płaczki [emoji8] ja jutro będę płakać...

Narazie to mi praca na wieczór przeszła [emoji36] i zamiast o 16.30 idę o 19.30... będę siedzieć niewiadomo do której !!! Ludzie, pomocy, oszaleje !!! Dobrze, że dzisiaj pospalam w ciągu dnia to mogę sobie pozwolić, brzuch też dzisiaj w porządku

reklama
Ja z córką i synem na połówkowych poznałam płeć, koło 20 tyg chyba, nie pamiętam, ale ja dużo USG nie miałam w ciąży [emoji6] teraz w sumie co wizyta to jest

Do góry