Ja tam nie patrze czy sie rusza tylko czy pika serduszko. Super ,ze wszystko w porządkuHej Hej Ufff wreszcze sie szkola zaczela bo moj 4latek to juz wariowal w domu Wiec i ja teraz troszke wiecej czasu bede miala na popisanie tutaj We wtorek mielismy pierwsze usg (nie liczac tego w 6tc jak bylam potwierdzic ciaze). Z dzidzia wszystko ok. Machala raczkami do braciszka Ja tylko na poczatku zamarlam, bo jak polozna przylozyla glowice to widzialam ze dziecko sie nie rusza...ja juz czarne mysli w ulamkach sekund ale szybko powiedziala ze sobie drzemke ucina Potem ,,przeciagalo sie,, machalo raczkami i obrucilo sie plecami do nas hehe Zobacz załącznik 895277
reklama
monia_l
Wrześniowe mamy'07
U mnie teść tez sie ucieszyl jak powiedziałam ze lekarz obstawia ze bedzie chłopczyk. Od meza rodzeństwo same córki ma dopiero u nas udalo sie ze 1 wnuk a teraz bedzie drugi a wnuczek ma 5 i tez mowil ze chociaż nazwisko przetrwa.U mnie tesc tak samo. Jego bracia maja same corki on tylko dwoch synow I z pierwszego wnuka byl mega dumny a ze drugi najprawdopodobniej chlopiec to jeszcze nie wie :-)
Ja o tym ze chlopiec dowidzialam sie na usg prenatalnym w 12+1 za tydzień w piatek mam wizytę u swojego lekarza i powiedzial ze zobaczymy co bedzie bo jestem ciekawa czy moj stwierdzi tak samo jak tamten.
To u teścia jest jedna wnuczka, szwagierka ma trzech chlopcow,ale wiadomo,ze po mezu nazwisko maja jej [emoji6] a szwagier ma syna,ale autystyk wiec rodziny nie zalozy, tamci wszyscy juz nie planuja dzieci dwojka jest po 40stce ,a szwagierka ma trojke to juz koniec u niej, także teściu sie cieszy,ze chociaż bedzie jeden co rodzine byc moze zalozy i dzieci splodzi [emoji23] zobaczymy co drugie bedzie za jakis czasU mnie tesc tak samo. Jego bracia maja same corki on tylko dwoch synow I z pierwszego wnuka byl mega dumny a ze drugi najprawdopodobniej chlopiec to jeszcze nie wie :-)
U nas na prenatalnych niestety nic nie było widać,a wczoraj jak już się rozpłakałam to lekarz się sam pytał czy płeć znamyn no i mówił,że dziewczynki nie mają czegoś takiego między nogami heheA ja na prenatalnych nie pytalam o płeć, bo bylam szczesliwa,ze jest ok i nie było to cos najważniejszego. Jak nie zapomnę to spytam na następnej o ile znów ze szczęścia wyjdzie mi to z głowy [emoji23]
No ja z synem poznalam na zwykłym usg tez płeć jakos w 12tyg okazały sie klejnoty [emoji23] zobaczymy mi sie wydaje,ze chlopak bedzie i tak,a mnie to obojetneU nas na prenatalnych niestety nic nie było widać,a wczoraj jak już się rozpłakałam to lekarz się sam pytał czy płeć znamyn no i mówił,że dziewczynki nie mają czegoś takiego między nogami hehe
mala-rybka
Fanka BB :)
Oj wy płaczki [emoji8] ja jutro będę płakać...
Narazie to mi praca na wieczór przeszła [emoji36] i zamiast o 16.30 idę o 19.30... będę siedzieć niewiadomo do której !!! Ludzie, pomocy, oszaleje !!! Dobrze, że dzisiaj pospalam w ciągu dnia to mogę sobie pozwolić, brzuch też dzisiaj w porządku
Narazie to mi praca na wieczór przeszła [emoji36] i zamiast o 16.30 idę o 19.30... będę siedzieć niewiadomo do której !!! Ludzie, pomocy, oszaleje !!! Dobrze, że dzisiaj pospalam w ciągu dnia to mogę sobie pozwolić, brzuch też dzisiaj w porządku
reklama
mala-rybka
Fanka BB :)
Ja z córką i synem na połówkowych poznałam płeć, koło 20 tyg chyba, nie pamiętam, ale ja dużo USG nie miałam w ciąży [emoji6] teraz w sumie co wizyta to jest
Podziel się: