asicazg
Fanka BB :)
Ja dziś taka zakręcona , że nawet nie wiedziałam , że już II trymestr zaczęłam
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Gdyby nie usg prenatalne, też nic bym nie wiedziała. Jedynie przeczucie, bo "celowaliśmy" w płeć. Ostatnio na usg w 16 tyg.ledwo główkę i tułów widziałam i lekarz stwierdził, że za wcześnie na płeć (w sumie racja na takim sprzęcie).
Dziewczyny, jakaś taka zdruzgotana jestem. Dziś dowiedziałam się, że sąsiadki piesek został skatowany tak, że musieli go uśpić. Mały, biały, puchaty, wyjątkowo grzeczny puszek. Nigdy nie szczekał, nie atakował. Jakiś psychol niemal zabił go tuż pod naszym blokiem. Masakra. Tu bawią się moje dzieci, tu chodzą z psem.
Matko co to za debile...bo po to nie ludzie !!! Biedna psinka [emoji22]Gdyby nie usg prenatalne, też nic bym nie wiedziała. Jedynie przeczucie, bo "celowaliśmy" w płeć. Ostatnio na usg w 16 tyg.ledwo główkę i tułów widziałam i lekarz stwierdził, że za wcześnie na płeć (w sumie racja na takim sprzęcie). [emoji14]
Dziewczyny, jakaś taka zdruzgotana jestem. Dziś dowiedziałam się, że sąsiadki piesek został skatowany tak, że musieli go uśpić. Mały, biały, puchaty, wyjątkowo grzeczny puszek. Nigdy nie szczekał, nie atakował. Jakiś psychol niemal zabił go tuż pod naszym blokiem. Masakra. Tu bawią się moje dzieci, tu chodzą z psem.