reklama
agrafka07
Fanka BB :)
U mnie ochota wróciła ale po wczorajszej wizycie jest zakaz, więc mąż biedny
@AngelMum powodzenia na wizycie, czekamy na jakieś piękne foteczki
Dobrze, że lekarz to skontroluję, sama jestem przykładem, że kucie może nic nie znaczyć (jak było do tej pory), a może być złym symptomem (jak się okazało wczoraj). Martwienie się nie pomoże, mnie dziś nic nie boli więc wierzę, że będzie dobrze
Słodkie ubranka, chciałabym chociaż jedno takie, ale teraz wolę już poczekać z zakupami.
A jaki u Ciebie okazał się być zły sympton? Sorki, jeśli przegapiłam ale na tym wątku taka produkcja, że jakieś 70% przegapiam.
Dziękuję. [emoji8]I zdrówka dla synka [emoji8]
Mi dłonie często puchnely nawet przed ciąża więc nie zwracam zbytnio na to uwagi jużDzień dobry
Wczoraj prawie zemdlałam w tramwaju, bo jechało jakieś babsko z toną perfum.... Powodzenia na wizytach
Mam dwa pytania : czy puchną Wam dłonie i stopy? Bo u mnie są dni, kiedy masakra..
Ile czasu czekałyście na wyniki Pappa-chodzi mi o samą krew?
@paulina.blachut Też w badaniach mi wyszły, byłam u lekarza powiedział, że wyniki są dobre a te bakterie często kobiety w ciąży mają. Kazała zażywać urosept, poczytałam sobie opinie o tym leku i dużo kobiet rzeczywiście ma problem z bakteriami w moczu i nieraz przez całą ciąże biorą ten lek. Niby jest typowo ziołowy
Ja też od jakiegoś czasu tak mam nawet mam przez to problem by zasnąć bo mam odczucie jakbym brzuch ugniatala leżąc na brzuchu i też mam to od nie dawna zaczęło się tydzień przed 2 trymestremHej dziewczyny, a czy macie bóle podbrzusza? Ja do tej pory miałam zero odczuć w brzuchu a od wczoraj wciąż ćmi mnie macica. To w zasadzie nawet nie ból a taki dyskomfort, że ją czuję. Trochę mnie to martwi, bo niby wszędzie piszą, że rozciąganie ale do tej pory w ogóle nic nie czułam. Dobrze, że w piątek wizyta.
U mnie dziś jakoś fatalnie... wstałam zjadłam śniadanie, później zaczęło mnie mdlić. Niestety wymiotowałam, teraz zrobiłam sobie herbatę miętową i właśnie pije. Jeja myślałam, że teraz będzie już tylko lepiej a tu takie przeboje...
Oj tutaj tak samo już liście gdzie nie gdzie na ziemi leżąU nas już typowo jesienna pogoda [emoji6] te kolory na drzewach, to powietrze [emoji7]
Ewka_85
Fanka BB :)
Tak racja. Odniosłam sie tylko do bakterii których moze byc wiecej przy zlym pobraniu moczu. W poprzedniej ciąży mialam raz liczne krysztaly szczawianu ale u mnie prawdopodobnie wzielo sie to z diety ( jadlam i pilam bardzo duzo produktów zawierających szczawiany). Lekarz tylko wspomnial o tym ale jakoś mnie nie straszyl.jak najszybciej idź do lekarza, bo wyniki na pewno są do fachowej analizy, bo nawet jeśli bakterie są z powodu nieprawidłowego pobrania moczu, to jednak takie rzeczy jak urobilinogen czy kryształy szczawianu wapnia nie mają raczej z tym nic wspólnego, u mnie wyznacznikiem infekcji były liczne bakterie i nabłonki płaskie
reklama
No ja tez tak zrobilam i wyszly zle,a później kolejnym razem idealne ,podmylam sie o trzeba rozchylic wargi sromowe i wtedy pewny moczPrzyznam że wynik mnie zmartwil tymi bakteriami ale może są one bo akurat z rana jak sikalam to nie zdążyłam się przemyć myślałam tylko o tym żeby jak najszybciej się wysilać myślicie że powinnam powtórzyć to badanie? Zobacz załącznik 894860
Podziel się: