mala-rybka
Fanka BB :)
Jaka ja mam niemoc, na zewnątrz znowu gorąco [emoji849] dla dzieciaków idealnie, ja się gorzej czuję...
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
My mamy zakaz od lekarza z powodu wcześniejszych krwawien. Nie ukrywam, ze oboje sie boimy o dziecko i nawet o tym nie myslimy.. Znaczy nie wiem, mąż mnie nie zadręcza ale mowil na początku ze trudno jakoś wytrzymamy skoro lekarz zabrania.Dziewczyny jak tam u was z tymi sprawami? Ja mam wielka ochote,ale bardzo sie boje,ze jak sie podniece wywolam jeszcze skurcze i cos narobie wiec meza nie dopuszczam poki co. Niby lekarz powiedział,ze po 12 tygodniu moge,ale nadal jakies dziwne obawy.
Co do wyników krwi to ja tego samego dnia po południu mialam do odbioru wyniki.Dzień dobry
Wczoraj prawie zemdlałam w tramwaju, bo jechało jakieś babsko z toną perfum.... Powodzenia na wizytach
Mam dwa pytania : czy puchną Wam dłonie i stopy? Bo u mnie są dni, kiedy masakra..
Ile czasu czekałyście na wyniki Pappa-chodzi mi o samą krew?
No ja tez tak zrobilam i wyszly zle,a później kolejnym razem idealne ,podmylam sie o trzeba rozchylic wargi sromowe i wtedy pewny mocz
Kurczę, ja właśnie też czekam na wyniki moczu i też popełniłam ten sam błąd, co Paulina. Ale za bardzo mi się sikać chciało, bo normalnie wstaję w nocy 1-2 razy a tym razem trzymałam do rana. Eh, problemy ciężarnych...
Ja tam nie trzymam xP zazwyczaj kolo 2 czy 3 ide a do badania kolo 7-8 pobieram.Kurczę, ja właśnie też czekam na wyniki moczu i też popełniłam ten sam błąd, co Paulina. Ale za bardzo mi się sikać chciało, bo normalnie wstaję w nocy 1-2 razy a tym razem trzymałam do rana. Eh, problemy ciężarnych...
Mi puchna kostki od siedzenia prawie 8h w pracy. Musi byc gdzies jakis ucisk w tej pozycji bo jak jestem w domu I mam wiecej zajec w ruchu to wieczorem kostki wracaja do normy.Dzień dobry
Wczoraj prawie zemdlałam w tramwaju, bo jechało jakieś babsko z toną perfum.... Powodzenia na wizytach
Mam dwa pytania : czy puchną Wam dłonie i stopy? Bo u mnie są dni, kiedy masakra..
Ile czasu czekałyście na wyniki Pappa-chodzi mi o samą krew?
Yyy bo ja nie w temacie...gdzie to?Ja przypominam tylko o: WPISY DO TABELKI !!!
Najlepiej: JUZ [emoji16]