reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marzec 2019

Kiedy założyć wątek zamknięty?

• 1 miesiąc

Głosów: 5 100,0%
  • 3 miesiące

Głosów: 0 0,0%
  • 5 miesięcy

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    5
  • Ankieta zamknięta .
reklama
Cześć dziewczyny. Chciałabym dołączyć:)
Wczoraj byłam na badaniu genetycznym w usg wszystko było w porządku, zostały tylko wyniki pappa. Wcześniej nie pisałam bo bałam się ze długo tu nie zostanę i nie chciałam zapeszyć;)
Mam nadzieje że mnie przyjmiecie.
PS. W pierwszej ciąży też podglądałam forum i powiem że to bardzo przydatna rzecz. wielu rzeczy się dowiedziałam szczególnie jeśli chodzi o wyprawkę i powiem szczerze, ze tak byłam przygotowana ze nic mnie nie zaskoczyło. Doświadczenie innych mam-bezcenne;)

Wczoraj byłam na badaniu genetycznym w usg wszystko było w porządku, zostały tylko wyniki pappa. Wcześniej nie pisałam bo bałam się ze długo tu nie zostanę i nie chciałam zapeszyć;)
PS. W pierwszej ciąży też podglądałam forum i powiem że to bardzo przydatna rzecz. wielu rzeczy się dowiedziałam szczególnie jeśli chodzi o wyprawkę i powiem szczerze, ze tak byłam przygotowana ze nic mnie nie zaskoczyło. Doświadczenie innych mam-bezcenne;)
Witaj :)
No ja chodzić bede dwa razy w miesiącu takze kasa popłynie ,ale coz zrobić
Co zrobić jak trzeba to trzeba :)

Witaj gratulacje

U mnie przychodzę z glukozą i po pierwszym pobraniu pani mo w kubeczku rozrabia ładnie, każe wypić w ciągu jakiegoś czasu (krótkiego oczywiście) i pozwala potem popić chyba pół kubeczkiem wody na ratya.
Właśnie tak to wygląda :)

No i trzeba pamiętać, żeby siedzieć w miejscu (ja sobie książkę czytałam), nie spacerować (chyba, ze na siku ;)) i nawet nie myśleć o tym, żeby wyskoczyć na zakupy w tym czasie :D (tak naprawdę nic śmiesznego, znam takie przypadki). Tylko wtedy można mieć czyste sumienie, że wynik będzie prawidłowy.

Jeszcze wam napiszę, ze w każdej ciąży miałam inaczej po 2 godzinach: w 1 ciąży - 97, w 2 ciąży - 70 (tak, tak, prawda, nie zwymiotowałam ;)) , a w 3 ciąży - 109. Także różniscie to sie przedstawiało :)

A co powiecie na ten przesad że jeśli jesteś w ciazy to nie możesz być chrzestna bo Twoje dziecko będzie zazdrosne i urodzi się ciężko chore? Xd

reklama
Do góry