Noo bidulekTak, w apteceNajważniejsze,że jest ok.
Rety a psina faktycznie oczka smutaśne...[emoji22]
reklama
mała_śliwka
Fanka BB :)
Cześć dziewczyny. Chciałabym dołączyć
Wczoraj byłam na badaniu genetycznym w usg wszystko było w porządku, zostały tylko wyniki pappa. Wcześniej nie pisałam bo bałam się ze długo tu nie zostanę i nie chciałam zapeszyć
Mam nadzieje że mnie przyjmiecie.
PS. W pierwszej ciąży też podglądałam forum i powiem że to bardzo przydatna rzecz. wielu rzeczy się dowiedziałam szczególnie jeśli chodzi o wyprawkę i powiem szczerze, ze tak byłam przygotowana ze nic mnie nie zaskoczyło. Doświadczenie innych mam-bezcenne
Wczoraj byłam na badaniu genetycznym w usg wszystko było w porządku, zostały tylko wyniki pappa. Wcześniej nie pisałam bo bałam się ze długo tu nie zostanę i nie chciałam zapeszyć
PS. W pierwszej ciąży też podglądałam forum i powiem że to bardzo przydatna rzecz. wielu rzeczy się dowiedziałam szczególnie jeśli chodzi o wyprawkę i powiem szczerze, ze tak byłam przygotowana ze nic mnie nie zaskoczyło. Doświadczenie innych mam-bezcenne
No ja chodzić bede dwa razy w miesiącu takze kasa popłynie ,ale coz zrobićWytrzymać to bym wytrzymała ale jak usg u tego buca to i tak pójdę wcześniej też prywatnie jak będę raz w miesiącu chodzić to dużo kasy nie wydam bo u tego ginekologa co chce to 140 wizyta i usg
WitajCześć dziewczyny. Chciałabym dołączyć
Co zrobić jak trzeba to trzebaNo ja chodzić bede dwa razy w miesiącu takze kasa popłynie ,ale coz zrobić
Witaj gratulacjeCześć dziewczyny. Chciałabym dołączyć
Jaasna
Właśnie tak to wyglądaU mnie przychodzę z glukozą i po pierwszym pobraniu pani mo w kubeczku rozrabia ładnie, każe wypić w ciągu jakiegoś czasu (krótkiego oczywiście) i pozwala potem popić chyba pół kubeczkiem wody na ratya.
No i trzeba pamiętać, żeby siedzieć w miejscu (ja sobie książkę czytałam), nie spacerować (chyba, ze na siku ) i nawet nie myśleć o tym, żeby wyskoczyć na zakupy w tym czasie (tak naprawdę nic śmiesznego, znam takie przypadki). Tylko wtedy można mieć czyste sumienie, że wynik będzie prawidłowy.
Jeszcze wam napiszę, ze w każdej ciąży miałam inaczej po 2 godzinach: w 1 ciąży - 97, w 2 ciąży - 70 (tak, tak, prawda, nie zwymiotowałam ) , a w 3 ciąży - 109. Także różniscie to sie przedstawiało
Przykro mi Trzymaj się ! :*:*:*:*Dziewczyny, miło mi z Wami było, ale niestety, ciąża obumarła ok 8 tyg. Wszystkim życzę udanych ciąż i bezproblemowych porodów
@Adeline89 Właśnie też jak powiedziałam mojej mamie to pierwsze co powiedziała, że nie mam nosić i w sumie zdjęłam i nie nosze
reklama
mala-rybka
Trzymaj się kochana [emoji8] wracaj szybko do siłDziewczyny, miło mi z Wami było, ale niestety, ciąża obumarła ok 8 tyg. Wszystkim życzę udanych ciąż i bezproblemowych porodów
Podziel się: