reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marzec 2019

Kiedy założyć wątek zamknięty?

• 1 miesiąc

Głosów: 5 100,0%
  • 3 miesiące

Głosów: 0 0,0%
  • 5 miesięcy

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    5
  • Ankieta zamknięta .
A to moje pieseczki, tylko dziury kopia [emoji23]
IMG_20180812_195222.jpg

Załączniki

• IMG_20180812_195222.jpg
    IMG_20180812_195222.jpg
    71 KB · Wyświetleń: 203
reklama
Mam i niestety nie jestem królową szos, ale z punktu a do punktu b zajadę;)
Ja "jeżdżę" ok. 10 lat. Dojadę jakoś od punktu a do punktu b. Ostatnio zaczęłam wyprzedzać nawet rowerzystów i traktory! Przez 10 lat tylko jedna stłuczka na koncie z mojej winy. Mrok, lekki deszcz, czarne auto bez świateł i ja z podporządkowanej uderzyłam. Nie zauważyłam, jechałam na jedynce. Dzieci zachwycone, dostały po pancerniku, nasze tico nic, a w ww niestety zderzak wgnieciony. Potem jak gdzieś jechaliśmy i było nudno, mój mały synek: "no mamuś, to może jakiś wypadek?" :D Drań! On podobno widział to auto, patrzył jak pięknie celuję i przywalam. NIC nie powiedział. Ech.... Więcej mandatów nie mam.
Piękne oczy, uśmiech i dwa pouczenia. :p

Ale lecicie !!! Przystopuje trochę [emoji12]

@asicazg ja ostatnio szyłam pieluszki dla baby Born [emoji23] no wyszły, córka zadowolona, a ja kupować nie musiałam [emoji16] ogólnie to spodnie i koszulki szyłam, potem bluza z kominem poszła pod igłę i dobra na syna, a w sklepie znaleźć nie mogłam, mąż się bluzy pozbywał i Filip ma...

Podobny podobny - tylko mój troszkę dłuższa ma sierść , ale jest świetny♥♥♥

A to moje pieseczki, tylko dziury kopia [emoji23]Zobacz załącznik 892493
Ja zakochana w pieskach więc wszystkie są śliczne . Miałam iu rodziców psa 12 lat i jak się wyprowadziłam to z narzeczonym postanowiliśmy nie brać psa, bo nas po 10 godzin nie było w domu , ale trafił się piesek , którego moja bratowa odebrała babie , jak go biła ... I tak została z nami :)

Jak to mówią karma wraca , przygarnęłam pieska dałam mu kochający dom a on pomógł nam z dzidzią - wierzę w to :)

Nie wiem czy możliwe, ale rano leżąc na lewym boku poczułam taka kulkę w brzuchu [emoji7] i czas od czasu jakby takie małe "kopnięcia" odbicie od brzucha... A jak tej kulki dotknęłam to zniknęła [emoji23] pewnie niedługo zaczną się harce w brzuchu
Ehhhh...ja to czatuje na te motylki, ale jak narazie nic. Nie raz przykładam rękę do brzucha i przyciskam i cisza he he. Jednak tak jak piszesz, jeszcze chwila i się zacznie [emoji16]

Ale lecicie !!! Przystopuje trochę [emoji12]

@asicazg ja ostatnio szyłam pieluszki dla baby Born [emoji23] no wyszły, córka zadowolona, a ja kupować nie musiałam [emoji16] ogólnie to spodnie i koszulki szyłam, potem bluza z kominem poszła pod igłę i dobra na syna, a w sklepie znaleźć nie mogłam, mąż się bluzy pozbywał i Filip ma...

Ja uważam , że każda kobieta dobrze jak umie na maszynie szyc - tyle przeróbek co można zrobić i kasy zaoszczędzić - pewnie ciuszki też będę robić narazie uczę się na takich prostszych rzeczach a już w planach rogal dla dzidzi i ochraniacze do łóżeczka , ale czekam na płeć :D

reklama
Do góry