reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marzec 2019

Kiedy założyć wątek zamknięty?

• 1 miesiąc

Głosów: 5 100,0%
  • 3 miesiące

Głosów: 0 0,0%
  • 5 miesięcy

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    5
  • Ankieta zamknięta .
Też mam prawko Ale średni o jeżdżę. Tzn jak mąż pije jakoś już się przyzwyczaiłem do autobusów. Zwłaszcza jak mam więcej załatwiam to autobus się zawsze wepcha i jest szybciej i nie muszę się martwić parkowanie gdy np zaczynam załatwianie na 1 końcu miasta a kończę na drugim. Zresztą u mnie zaparkować w centrum to już szybciej piechotą.... teraz mi trochę przeszkadza jak muszę te 26 km do lublin a autobusem Ale po Lublinie to już ok.

reklama
Gratulacje szczęśliwych wizyt :)

Chciałam się pochwalić swoim dziełem , jak się dowiedziałam o ciąży postanowiłam , że nauczę się szyć, bo zawsze sporo się zaoszczędzi , (szybko poszłam na L4 ) i nie będę się nudzić , tak dziś skończyłam swoją poduchę 3 w 1 :)
Poduchę miałam w planach kupić , bo śpie sporą częścią na brzuchu i już mi to przeszkadza , dziś będę testować :D
Zazdroszcze talentu. Ja kiedyś próbowałam podszyć firanke i się poddałam :)
Ja dzis jade na wyniki toxo i takie tam, ale mnie sie nie chce musze pozniej zdarzyc na autobus. Czemu ja prawka sobie nie zrobiłam
emoji53.png
czy tylko ja jestem bez? Obiecuje sobie ,ze w trakcie macierzyńskiego postaram sie wybrać,bo to nie robota,ze maz specjalnie musi brać wolne zeby jechać nie raz zawiezc mnie gdzies lub z synem jak jest chory, a przy dwojce dopiero sie przyda
Ja nie mam. A tu 3 w drodze. Mąż zawsze bierze wolne albo proszę rodzinę. Planuje w do końca roku podejść choć z raz do egzaminu bo szkolenie zrobione i nawet kilka prób za mną ale się poddałam, niepotrzebnie! Najgorsze że mamy automat i nie mogę sobie na naszym pojeździć bo potem zapomnę o sprzęgle! Ja się bardzo stresuje na egzaminach, tak się trzęsę że raz to nóg nie czułam. A kurde dobrze jeżdżę, tylko jeszcze jakiś fajny egzaminator by się przydał. Ostatnio godzinę jeździłam i jak wróciłam to usłyszałam " nie zdała pani"

Kocham ten 2 trymestr, wróciła ochota na sex, ależ mi tego brakowalo!!
U nas nie wiem jak żłobek ale przedszkole prywatne 340 zł z jedzeniem już. 1300 toć to prawie cała najniższa pensja!! Kurcze muszę się dowiedzieć jak to u nas cenowo wygląda bo Bobo będzie musiał iść do żłobka!

Ja dzis jade na wyniki toxo i takie tam, ale mnie sie nie chce musze pozniej zdarzyc na autobus. Czemu ja prawka sobie nie zrobiłam [emoji53] czy tylko ja jestem bez? Obiecuje sobie ,ze w trakcie macierzyńskiego postaram sie wybrać,bo to nie robota,ze maz specjalnie musi brać wolne zeby jechać nie raz zawiezc mnie gdzies lub z synem jak jest chory, a przy dwojce dopiero sie przyda
Mam i niestety nie jestem królową szos, ale z punktu a do punktu b zajadę;)

Ja dzis jade na wyniki toxo i takie tam, ale mnie sie nie chce musze pozniej zdarzyc na autobus. Czemu ja prawka sobie nie zrobiłam [emoji53] czy tylko ja jestem bez? Obiecuje sobie ,ze w trakcie macierzyńskiego postaram sie wybrać,bo to nie robota,ze maz specjalnie musi brać wolne zeby jechać nie raz zawiezc mnie gdzies lub z synem jak jest chory, a przy dwojce dopiero sie przyda

Ja jestem w trakcie robienia :) w listopadzie mam egzamin praktyczny :)

Moja miala isc do żłobka ale odwołałam bo nie mozna bylo na kilka h dziennie a 1300 placic jak siedze w domu to mi sie nie usmiecha..
Mój mały chodzi do żłobka z projektu unijnego i wszystko jest za darmo. Ale bardzo choruje i się zastanawiam czy go nie zabrać jak siedzę w domu. Do puki mam te straszne mdłości to fajnie że on tam jest.

reklama
Do góry