reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marzec 2019

Kiedy założyć wątek zamknięty?

• 1 miesiąc

Głosów: 5 100,0%
  • 3 miesiące

Głosów: 0 0,0%
  • 5 miesięcy

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    5
  • Ankieta zamknięta .
reklama
A ja słuchajcie nie mam w ogóle brzucha... płaski jak przed ciąża, a to już druga wiec coś powinno się już pojawiać a w pierwszej tez już chyba było jakieś wybrzuszenie. Tez się trochę zaczęłam tym martwić bo tez męczyły mnie takie dziwne bóle brzucha które na szczęście już przeszły. Byle do środy, w końcu USG
W każdej ciąży brzuch jest inny moja mama mi mówiła że przy pierwszych 2 ciazach miała bardzo duży brzuch i szybko się pojawił a jak była w 3 ciąży z moim bratem to mówiła że brzuch się późno pokazał i był mały do końca:)

Dziewczyny - dziękuje!!! Bo ja już sobie zaczynałam wkręcać że to coś niepokojącego a plamień nie ma bo blokuje je duphaston. Wiem, wiem świruje!
Uspokajam się, zjem coś dobrego i poczytam książkę :) to nie są intensywne bóle, po prostu cały czas czuje taką pełność w podbrzuszu i od czasu do czasu takie punktowe ukłucie. Jak dobrze że jest forum!! :)

Dziewczyny - dziękuje!!! Bo ja już sobie zaczynałam wkręcać że to coś niepokojącego a plamień nie ma bo blokuje je duphaston. Wiem, wiem świruje!
Uspokajam się, zjem coś dobrego i poczytam książkę :) to nie są intensywne bóle, po prostu cały czas czuje taką pełność w podbrzuszu i od czasu do czasu takie punktowe ukłucie. Jak dobrze że jest forum!! :)
Kochana jak mają być plamienia to duphaston nie da rady [emoji6] ja trzy razy w tej ciąży miałam delikatne plamienia pomimo duphastonu i luteiny,a progesteron wysoki ładnie.

Ja dzisiaj dochodzę do siebie mimo 13° za oknem, dwa dni migrenę miałam, a dzisiaj mogę biegać i skakać [emoji6] prawie, a że męża nie miałam w sobotę, to czasu na neta też nie było za dużo, wczoraj był fest u nas, więc w sumie nas nie było, ale z cmieniem w głowie to nie zabawa [emoji849] dobrze, że poszło

reklama
Do góry