reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marzec 2019

Kiedy założyć wątek zamknięty?

• 1 miesiąc

Głosów: 5 100,0%
  • 3 miesiące

Głosów: 0 0,0%
  • 5 miesięcy

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    5
  • Ankieta zamknięta .
reklama
A ja jak nowo narodzona :) pomylam okna w salonie, kuchni i naszej sypialni. Naprawilam nasze łóżko bo śruby puscily. Stałam ogórki na przecier. Ogarnęłam syna pokój a raczej zrobiłam małe przemeblowanie. 2 trymestr jest super. :)
Też nie mam brzucha, stoi w miejscu od miesiąca a dzidzka rośnie. Dla mnie to nowość, ale cieszę się bo później będę przeklinać jak nie będę dosięgać do stóp albo nie będę mogła się ogolić :D

Też miałam dziwny sen l, śniła mi się dzidzia ale już nie pamiętam dokładnie co!

Super wieści, cieszę się że wszystko ok. Zdjęcia super. I zazdroszczę poznania plci!!!

Ja też jeszcze płaska, śpię na brzuszku (choć czuję już wypełnienie w środku). Jak stoję to poza ciążą spożywczą brzusia jeszcze nie mam. Coś czuję, że mnie zaraz wywali. :D
U mnie brzusio taki, a jestem w pierwszej ciąży zaczęłam 14 tc :) ale u mnie genetyka domyślam się że mój brzusio będzie bardzo duży pod koniec szczególnie:)
20180827_153645.jpg

Załączniki

• 20180827_153645.jpg
    20180827_153645.jpg
    1,6 MB · Wyświetleń: 325
Ja też jeszcze płaska, śpię na brzuszku (choć czuję już wypełnienie w środku). Jak stoję to poza ciążą spożywczą brzusia jeszcze nie mam. Coś czuję, że mnie zaraz wywali. :D
U mnie też póki co ciaza spozywcza jak się najem to całkiem ładnie widać brzuch. Jak jestem głodna to tak minimalnie

Dziewczyny - dziękuje!!! Bo ja już sobie zaczynałam wkręcać że to coś niepokojącego a plamień nie ma bo blokuje je duphaston. Wiem, wiem świruje!
Uspokajam się, zjem coś dobrego i poczytam książkę :) to nie są intensywne bóle, po prostu cały czas czuje taką pełność w podbrzuszu i od czasu do czasu takie punktowe ukłucie. Jak dobrze że jest forum!! :)
Ja też mam takie uczucie pewności w dole brzucha ( na górze brzucha zresztą tez)... I pobolewa. Ale tak jak dziewczyny piszą- jest dobrze dopóki to nie mocne skurcze i bez plamien...

Ja próbuje czymś zabić ten okropny smak w ustach... rolmopsy nie dały rady... czekolada z truskawkami też nie... ani cukierki.

A ja słuchajcie nie mam w ogóle brzucha... płaski jak przed ciąża, a to już druga wiec coś powinno się już pojawiać a w pierwszej tez już chyba było jakieś wybrzuszenie. Tez się trochę zaczęłam tym martwić bo tez męczyły mnie takie dziwne bóle brzucha które na szczęście już przeszły. Byle do środy, w końcu USG
Ja też druga ciąża a Male rozciąganie czułam jedynie na poczatku ciąży w 6tyg. Teraz nic. Ale ja wizyta za 2tyg dopiero. Brzuch też sie nie powiększa nie wiem sama.

Dzidziuś piękny :) jak objawia się ta rwa? mnie od kilku tygodni pobolewa kość ogonowa, i nie wiem czy się tym przejmować
Mnie boli w posladku ta kość i ciągnie do nogi aż[emoji53]nie jest to fajne.boli mnie przy każdym ruchu,spotkaniu i podnoszeniu nogi[emoji21]mam leżeć dużo i mało się schylac.

Moje tez trwało krotko max 15 min i tez zastanawiam sie czy dobrze wykonane skoro tak szybko

Gratuluje dobrych wiesci wizytowych :)
U mnie by było 20 minut gdyby maluszek chciał współpracować. Dzisiaj tylko ja byłam taką pechową pacjentką. Tak to wszystkie 20-30 minut wychodziły, ale niektóre miały połówkowe albo chyba jedna test harmony?

reklama
Do góry