reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marzec 2019

Kiedy założyć wątek zamknięty?

• 1 miesiąc

Głosów: 5 100,0%
  • 3 miesiące

Głosów: 0 0,0%
  • 5 miesięcy

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    5
  • Ankieta zamknięta .
reklama
A ja jak nowo narodzona :) pomylam okna w salonie, kuchni i naszej sypialni. Naprawilam nasze łóżko bo śruby puscily. Stałam ogórki na przecier. Ogarnęłam syna pokój a raczej zrobiłam małe przemeblowanie. 2 trymestr jest super. :)
Też nie mam brzucha, stoi w miejscu od miesiąca a dzidzka rośnie. Dla mnie to nowość, ale cieszę się bo później będę przeklinać jak nie będę dosięgać do stóp albo nie będę mogła się ogolić :D

Też miałam dziwny sen l, śniła mi się dzidzia ale już nie pamiętam dokładnie co!

Super wieści, cieszę się że wszystko ok. Zdjęcia super. I zazdroszczę poznania plci!!!

Ja też jeszcze płaska, śpię na brzuszku (choć czuję już wypełnienie w środku). Jak stoję to poza ciążą spożywczą brzusia jeszcze nie mam. Coś czuję, że mnie zaraz wywali. :D
U mnie brzusio taki, a jestem w pierwszej ciąży zaczęłam 14 tc :) ale u mnie genetyka domyślam się że mój brzusio będzie bardzo duży pod koniec szczególnie:)
20180827_153645.jpg

Załączniki

• 20180827_153645.jpg
    20180827_153645.jpg
    1,6 MB · Wyświetleń: 331
Ja też jeszcze płaska, śpię na brzuszku (choć czuję już wypełnienie w środku). Jak stoję to poza ciążą spożywczą brzusia jeszcze nie mam. Coś czuję, że mnie zaraz wywali. :D
U mnie też póki co ciaza spozywcza jak się najem to całkiem ładnie widać brzuch. Jak jestem głodna to tak minimalnie

Dziewczyny - dziękuje!!! Bo ja już sobie zaczynałam wkręcać że to coś niepokojącego a plamień nie ma bo blokuje je duphaston. Wiem, wiem świruje!
Uspokajam się, zjem coś dobrego i poczytam książkę :) to nie są intensywne bóle, po prostu cały czas czuje taką pełność w podbrzuszu i od czasu do czasu takie punktowe ukłucie. Jak dobrze że jest forum!! :)
Ja też mam takie uczucie pewności w dole brzucha ( na górze brzucha zresztą tez)... I pobolewa. Ale tak jak dziewczyny piszą- jest dobrze dopóki to nie mocne skurcze i bez plamien...

Ja próbuje czymś zabić ten okropny smak w ustach... rolmopsy nie dały rady... czekolada z truskawkami też nie... ani cukierki.

A ja słuchajcie nie mam w ogóle brzucha... płaski jak przed ciąża, a to już druga wiec coś powinno się już pojawiać a w pierwszej tez już chyba było jakieś wybrzuszenie. Tez się trochę zaczęłam tym martwić bo tez męczyły mnie takie dziwne bóle brzucha które na szczęście już przeszły. Byle do środy, w końcu USG
Ja też druga ciąża a Male rozciąganie czułam jedynie na poczatku ciąży w 6tyg. Teraz nic. Ale ja wizyta za 2tyg dopiero. Brzuch też sie nie powiększa nie wiem sama.

Dzidziuś piękny :) jak objawia się ta rwa? mnie od kilku tygodni pobolewa kość ogonowa, i nie wiem czy się tym przejmować
Mnie boli w posladku ta kość i ciągnie do nogi aż[emoji53]nie jest to fajne.boli mnie przy każdym ruchu,spotkaniu i podnoszeniu nogi[emoji21]mam leżeć dużo i mało się schylac.

Moje tez trwało krotko max 15 min i tez zastanawiam sie czy dobrze wykonane skoro tak szybko

Gratuluje dobrych wiesci wizytowych :)
U mnie by było 20 minut gdyby maluszek chciał współpracować. Dzisiaj tylko ja byłam taką pechową pacjentką. Tak to wszystkie 20-30 minut wychodziły, ale niektóre miały połówkowe albo chyba jedna test harmony?

reklama
Do góry