reklama
betina79
Fanka BB :)
szczebiotka oby Ninka dala troszke odetchnac mamie, cos wiem o bolach brzuszka
anka26 obiad na 19 os? toz to prawie weselicho
makunia moze faktycznie po prostu byla przemeczona nadmiarem atrakcji i musiala odreagowac
Alfa a moze chodzi o rodzaj pieluch jakich uzywasz? u nas tez pupka byla delikatnie zaczerwieniona, ale zaczelismy zmieniac pieluchy przy kazdym bączku nawet + sudokrem i po kilku dniach bylo juz lepiej
mikowata zrób sobie liste zebys o nic nie zapomniala zapytac, mysle ze lekarze sa do tego przyzwyczajeni
Krolowa moj kregosłup tez daje sie we znaki, nic dziwnego, nie dosc ze nagle nie ma brzucha z przodu to jeszcze ladnych pare kilo dźwigamy teraz..CO do mleka to ja mroże porcie po 100-120 ml i to jest wystarczajace na raz
noelka czekamy na relacje z porodu!
ala ja tez sie juz cwiczen nie moge doczekac. zerkne sobie na ta chodakowska ale wizyte kontrolna u gina mam dopiero za 2 tyg..
Ewelinka oszczędzaj sie kochana jak tylko mozesz, oby taki krwotok sie nie powtorzyl
my znowu dzisiaj gościnnie. ile to jeszcze osob bedzie chcialo poznac naszego synka..
z mężem nawet czas, energię (i chęci ) znaleźliśmy wkońcu na przytulanie.. A wieczorem domowa pizza i jakis film..
a dzien na spacer dzis byl przepiekny!
chrzcimy za 2 tyg a musze jeszcze jakis ciuch sobie na ta okazje kupic, co by syn sie mnie nie wstydzil
makunia moze faktycznie po prostu byla przemeczona nadmiarem atrakcji i musiala odreagowac
Alfa a moze chodzi o rodzaj pieluch jakich uzywasz? u nas tez pupka byla delikatnie zaczerwieniona, ale zaczelismy zmieniac pieluchy przy kazdym bączku nawet + sudokrem i po kilku dniach bylo juz lepiej
mikowata zrób sobie liste zebys o nic nie zapomniala zapytac, mysle ze lekarze sa do tego przyzwyczajeni
Krolowa moj kregosłup tez daje sie we znaki, nic dziwnego, nie dosc ze nagle nie ma brzucha z przodu to jeszcze ladnych pare kilo dźwigamy teraz..CO do mleka to ja mroże porcie po 100-120 ml i to jest wystarczajace na raz
ala ja tez sie juz cwiczen nie moge doczekac. zerkne sobie na ta chodakowska ale wizyte kontrolna u gina mam dopiero za 2 tyg..
Ewelinka oszczędzaj sie kochana jak tylko mozesz, oby taki krwotok sie nie powtorzyl
my znowu dzisiaj gościnnie. ile to jeszcze osob bedzie chcialo poznac naszego synka..
z mężem nawet czas, energię (i chęci ) znaleźliśmy wkońcu na przytulanie.. A wieczorem domowa pizza i jakis film..
chrzcimy za 2 tyg a musze jeszcze jakis ciuch sobie na ta okazje kupic, co by syn sie mnie nie wstydzil
Deizzi
hejka
coś mnie dziś kręgosłup boli.. :/
młody po kontroli u pediatry, wszystko oki, jutro wędruje do przedszkola, a pojutrze jadą na wycieczkę..ten to się umie wbić w odpowiednim momencie
a z młodą idziemy na oględziny w piątek, w czwartek z kolei mamy zaklepaną położną
wczoraj odpadł nam pępek :-) od dwóch dni trzymał się na takiej niteczce aż w końcu puścił :-)
Anka tfu tfu.. od tamtej kupsztalowej nocki spokój, dziś jedna w nocy się trafiła
tak się zastanawiam, czy może musli małej zaszkodziło wtedy, mieszanka płatków owsianych, otrębów, suszonych owoców...może za dużo tego było
u nas Mati ładnie się sam bawi-zwłaszcza teraz jak cały tydzień z nami w domu- jak mała buszuje, ale jak śpi to się łasi do mnie dopominając o wspólną zabawę...teraz też jednym okiem z wami, a drugim robimy zadania z książeczki
Szczebiotka biedne jesteście..oby kolki szybko odpuściły
i brawa dla Szczepka, zuch chłopak
MAkunia i niech tak zostanie słodkiego snu dla Gabi
Alfa może wietrzcie pupkę małej, u mnie młoda miała krostki i czerwoną pupę jak smarowałam nivea baby na odparzenia, teraz nie smaruję niczym, od czasu do czasu sudocremem i jest oki
Deizzi zdrówka, powodzenia w walce z cyckiem..i pamiętaj, jak się nie uda, to nic złego się nie stanie nic na siłę
do jakiego rozmiaru zmniejszyć zdjęcie?
Mikowata pewnie mały ma trądzik niemowlecy, u mnie Matik miał
Królowa ja miałam taki stres przy pierwszym synku, to takie nieustające napięcie jak zostaliśmy sami, co będzie jak się obudzi...chyba trzeba po prostu przez to przejść i mówić sobie spokojnie że damy radę!
na pocieszenie powiem, że przy drugim jest już łatwiej, macierzyństwo sprawia więcej frajdy, doświadczenie i wiek robią swoje
trzymaj się
Noelka Witamy was buziaki
Ala pięknie śpi córa
Kania i jak po szczepieniu
fajnie, chrzciny będziecie mieli za sobą my chyba na koniec maja początek czerwca cosik zaplanujemy
hehe proszę jakie aniołki w towarzystwie
Żabka super sobie z synkiem radzicie
Patula każda z nas ma raz mniej raz więcej czasu, musimy sobie na spokojnie wszystko z dzieciakami i domem ustawić, a potem z górki hahaha
Ewelinka ehhh nie oszczędza was los ostatnio, ale po każdej burzy wychodzi słońce, życze żeby wam świeciło jak najdłużej
Nie trzeba zmniejszać wystarczy że dodasz jako załącznik tak zeby było małe w poście.
szczebiotka oby Ninka dala troszke odetchnac mamie, cos wiem o bolach brzuszka
Widzę że jesteśmy na tym samym pozoiomie my też dopiero (w końcu) zaczęliśmy przytulanie. Chęci były wcześniej ale z czasem i możliwością nieplanowanej ciąży już dużo gorzej...
asinka85
Mama Tymona i Niny :-*
Witam się tylko, żeby powiedzieć, że mamy forum przeniesione do działu 'Dzieci urodzone w 2013 roku'
U mnie dalej szpital w domu, tym razem z Tymkiem :-( wymioty, biegunka i gorączka, podejrzewan, że przyniosłam ze szpitala wirusa, bo mnie najpierw dopadło, teraz Tymka. Oby Ninki nie dopadło...
U mnie dalej szpital w domu, tym razem z Tymkiem :-( wymioty, biegunka i gorączka, podejrzewan, że przyniosłam ze szpitala wirusa, bo mnie najpierw dopadło, teraz Tymka. Oby Ninki nie dopadło...
anka26_x_07
Mama Laury :)
Ja kiedys pisalam na watku wyprawkowym ze te monitory to tylko stras robia, moja zanjoma po kilku akcjach wywalila go i miala spokojne noce. Wspolczuje tych sytuacji bo wtedy serce zamiera
Deizzi
Ja kiedys pisalam na watku wyprawkowym ze te monitory to tylko stras robia, moja zanjoma po kilku akcjach wywalila go i miala spokojne noce. Wspolczuje tych sytuacji bo wtedy serce zamiera
Popieram! To samo pisałam. Wszyscy których znam a to mieli nie zachwalają. Zbędny gadżet i zarabianie na rodzicach którzy się boją o swoje dzieci.
Deizzi
Dzisiejszy dzień ja kontra butelka wygrałam. Ufff... Do 16 było super jadł ładnie ode mnie. O 16 zaczął marudzić przy jedzeniu ale znalazłam sposób że jak go karmie gdy leży mi na brzuch to wtedy ładnie je. Zjadł ale nie spał. O 18 głodny i powtórka z rozrywi znowu sie udało z taką dziwaczną pozą do karmienia. Znowu nie zasnął. O 20 po kąpieli już zjadł w normalnej pozycji. Minus jest tego taki że mogę się pożegnać ze spaniem do 4-5 rano bo już zdążył się raz obudzić więc pewnie w nocy jeszcze kilka pobudek będzie. Wyssał ze mnie chyba wszystko bo się płaska robie
reklama
trytytka
03.2013 ja mam angelcare i ogolnie jestem bardzo zadowolona ze kupilam to urzadzonko. Kijowo ja w tym lozeczku wczoraj polozylam i chyba dlatego sie wlaczyl, wole falszywe alarmy niz zeby sie nie wlaczyl jak faktycznie bedzie potrzeba.
asinka oby Ninke ominelo, zdrowka dla Tymka!
asinka oby Ninke ominelo, zdrowka dla Tymka!