reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marzec 2013

cześć wszystkim!
Alex dziś wrócił do domu :) okazało się że to mała głodzilla i je bardzo łapczywie dla tego sie zakrztusił Kupiliśmy mu specjalną butelkę, ale niestety on je tak że nawet nie bierze powietrza ><.
Ja mam problem z rwą kulszową i chodzić dobrze nie mogę więc biorę tabletki i przez to nie karmię :(

zukon jak ja ci współczuję! miałam tak samo szyjka nie zgładzona rozwarcia brak i cholewcia wód mało. Będę naprawdę mocno trzymała za ciebie kciuki żebyś nie miała wywoływany oxcy !

betina zdrzemnąć ! :D

reklama
nimitii jutro sie okaze ile mam wod. jesli wystarczajaco to wracam do domu do czwartku i we czwartek zjawiam sie w szpitalu a w piatek wywolanie no oksy zapewne a we czwartek zalozony cewnik..
wspołczuje Ci rwy kulszowej. probowalas jakis cwiczeń? i masci? czy nic Ci nei pomaga?

Kaniu, obawiam się, że na wiosnę trzeba jeszcze trochę poczekać... co najmniej do Wielkanocy:-D. Lepiej, żeby Gabi tyle nie czekała :no:. Co do skupiania się na innych rzeczach - staram się jak mogę, ale śnieżyce uniemożliwiają mi jakiekolwiek wyjście. Dzisiaj spadła znowu masa śniegu, a pod tym śniegiem oblodzone chodniki.. Trochę strach.
Trytytko, trudno się mówi.. Tak czy siak nasze dzieci będą wiosenne :tak:.
Maryńka, bardzo chętnie się zamienię... W Łodzi leży ok. 15 cm śniegu. Krajobraz niczym z Królowej Śniegu.:crazy:.
Natalia, w takiej chwili cc to jak wybawienie... Ja już teraz wiem, że zgodzę się bez wahania...
Królowa, Zuzkon - ja też jutro jadę na KTG i kontrolne badanie. Mam nadzieję, że coś się ruszyło... dzisiaj nawet mam jakieś skurcze i bóle podbrzusza. Wprawdzie nic konkretnego się nie rozkręca, po prostu brzuch się stawia, ale zawsze to jakaś odmiana po tej ciszy.
Herbata, miejmy nadzieję, że i u Ciebie samo coś się ruszy przed tym 2 kwietnia.

Heh, wiecie co, jedynym chyba plusem tej przedłużającej się końcówki ciąży jest dla mnie to obfite nawilżenie. Dzięki temu mam ciągle ochotę na przytulanki, a przez całą niemal ciążę moje libido dołowało :-D. Byłam przekonana, że na tym etapie i w stresie seks będzie ostatnią rzeczą, na którą będę mieć ochotę, a tu taka niespodzianka..:-p

o widze, ze Ewelinka urodzila, a tak sie martwila o przenoszenie. Ciekawe czy udalo sie to jej wywolac jakos z naszych sposobow, czy tak nagle sie czaelo. Zazdraszczam jej i sredecznie gratuluje:)

zukon biedna przeszłam przez wywołanie współczuje, obyś urodziła jak najszybciej biore maści i tabletki coś dają ale dalej chodzę jak paralityk :(

makunia działaj ! XD to naprawdę dobry sposób na wywołanie porodu ;) mnie w szpitalu dali taką mixturę : szampan, olej rycynowy, olejek migdałowy, werbena, i sok z ananasa na wywołanie porodu.

Hej

Makunia te pytania maga meczyc, mnie to strasznie wkurzalo:baffled::crazy: Makunia moje libido wraca do normy, jakbym mogla to juz dzis bym atakowala meza:-D a w czasie ciazy to mi nawet przez mysl nie przeszlo:zawstydzona/y:
Betina ja tez nie chce zapeszac u mnie nocki swietne, w dzien cisza i spokojnie. Ethan non stop pierdzi wiec mam nadzieje ze swiat kolkowy nas ominie.
Deizzi wspolczuje nocki i mam nadzieje ze dzis bylo znalcznie lepiej
Nimitti ciesze sie ze synus w domciu. Ethan w szpitalu jadl lapczywie i mi polozna kazala wtedy butelke odwracac, czyli dziurka nie do gory tylko w dol. Moze wyprobujecie ten sposob?

O jak się dziewczyny martwiły a tu taki wysyp:) Hehe fajnie się czyta, że w terminach dzieciaczki się urodziły...no nic trzeba nadal czekać i mieć nadzieję, że ruszymy jeszcze w marcu dziewczyny:)
Termin mija jutro ale w kościach żadnych oznak... chyba idę po ananasa bo kolejna wizyta u lekarza dopiero w poniedziałek:baffled:.

reklama
hej dziewczyny. my juz czekamy w ip na ktg i sprawdzenie poziomu wod. zobaczymy co wyjdzie.

nimitii wspolczuje ci tej rwy. czesto widuje pacjentow z rwa.
ciekawe co u krolowej.jak u niej czekanie
czesc rodzi w terminie ale sporo z nas rodzi po terminie

Do góry