Deizzi
Fanka BB :)
To teraz szybko co u nas. Synek miał dzisiaj kontrole u Pani Pediatry. Wszystko w porządku bardzo dobrze się zaadoptował w nowym środowisku. Waga: 5060 gram. Po lekarzu pojechaliśmy na zakupy, piekarnia spokój, sklep jeden, drugi spokój, supermarket cisza, ostatni supermarmarket i mały przy kasie tak się rozwrzeszczał że masakra. Mąż został przy kasie a my do samochodu po buteleczkę i mleczko w proszku i szybko mieszam. Nie wiem ja to zrobiłam ale źle butelkę dokręciłam i połowa się wylała na małego. Dobrze że miało odpowiednią temperaturę. I co tu teraz??? Mąż podgrzał samochód tak że po nas leciało i rozbierałam Młodego i ubierałam w suche rzeczy. Bodziak miał do pasa cały mokry. A co najśmieszniejsze kombinezon suchy, tak jakby wleciało mu za niego.
Dobrze że wcześniej kupiliśmy synkowi garniturek do chrztu i jechaliśmy prosto do domu.
Garniturek boski Ale jak na razie nie odrywamy metek bo boję się że mały mi podrośnie przez te dwa tygodnie i będzie na niego za mały to wtedy możemy dzień przed wymienić na większy
W domu przebieram małego ale oczywiście tak zapełnił pieluchę że całe plecy miał wysmarowane i znowu kolejne rzeczy do prania i miej tu mało rzeczy w rozmiarze 56...
A jak wzięłam Ignasia do karmienia i mówię do niego że za chwilkę dostanie mleczko tylko mama się rozbierze to tak patrzył mi prosto w oczy i uśmiechnął się tak szczerze całą buzią jak to mąż mówi: "wszystkie ząbki pokazał" dosłownie cała buzia mu się uśmiechała. Najmilsze podziękowanie za karmienie piersią, za ten ból i te brodawki
Dobrze że wcześniej kupiliśmy synkowi garniturek do chrztu i jechaliśmy prosto do domu.
Garniturek boski Ale jak na razie nie odrywamy metek bo boję się że mały mi podrośnie przez te dwa tygodnie i będzie na niego za mały to wtedy możemy dzień przed wymienić na większy
W domu przebieram małego ale oczywiście tak zapełnił pieluchę że całe plecy miał wysmarowane i znowu kolejne rzeczy do prania i miej tu mało rzeczy w rozmiarze 56...
A jak wzięłam Ignasia do karmienia i mówię do niego że za chwilkę dostanie mleczko tylko mama się rozbierze to tak patrzył mi prosto w oczy i uśmiechnął się tak szczerze całą buzią jak to mąż mówi: "wszystkie ząbki pokazał" dosłownie cała buzia mu się uśmiechała. Najmilsze podziękowanie za karmienie piersią, za ten ból i te brodawki
Ostatnia edycja: