Betina Szczebiotka Basia na patologię dostałam skierowanie w związku z cukrzycą..a co za tym idzie, łożysko moją gin zaniepokoiło -pojawiły się zwapnienia, stopnień II/III i wysłała mnie żeby to dokładnie sprawdzili, przepływy zrobili-żeby się dowiedzieć czy mała odpowiednio jest dotleniana i odżywiana. Na szczęście jest ok
Zuzkon biedaku, namęczysz sie z tym zębem, tulę
Anka kurcze, nieźle ta woda daje ci w kość, jak z butami nawet jest problem...jeeszcze trochę i będzie spokój
zdrówka dla męża
Szczebiotka maratonu nie mogę sobie odpuścić, bo badania trzaaa wszystkie zrobić
ale jak tylko mogę to jak widać..byczę się
Nomi ZDRÓWKa, a teściowa dowaliła...
beznadziejne takie porównania...
współczuję odcięcia od netu..byle do maja
Trytyka noo pięknie się mąż spisuje
takie randki świetna rzecz, a przy maluchu dobrze się od czasu do czasu wyrwać, wiadomo na samym początku będzie szał, ale jak kruszyna nieco podrośnie to spokojnie można ją oddać w dobre ręce i nieco zaszaleć we dwójkę
Deizzi super się docieracie z małym, trzymam kciuki, żeby problemów z piersiami było jak najmniej
hehe mlody udany z sikaniem
Maryńka taki zimny prysznic dobrze czasem robi na męskie rozumki
Natalia pogłaskaj małego dowcipnisia w brzuszku
czekamy dalej i się doczekamy hehe
Asinka no to ściskamy nogi
Patrycja jestem pełna podziwu jak dajecie radę z Piotrusiem, współczuję tych wszystkich chorób, problemów. Trzymajcie się
Ewelinka może mała coś uciskała i stąd zgaga
moja panna też pcha się ku dołowi, ale szyjka trzyma to czekamy spokojnie
Żabka zdrówka dla męża, oby Cię nie zaraził
Makunia mam nadzieję że odeśpisz weekend
Królowa ..no właśnie ..ciekawe co z tą ustawą będzie, czy w ogóle sie za to wezmą
ja póki co, nie nastawiam się jakoś szczególnie, polityka pokręcona jest, szkoda nerwów
Aniulkas nie świruj, w brzuchu masz córę
Herbata kciuki zaciśnięte!
Kociatka Kciuki trzymam za opanowanie chaosu
szał na pewno jest, ale wiem że ogarniesz wszystko i nawet czas wolny znajdziesz
a Julek BOSKI! zarośnięty cuuudny i duuży facet :-):-):-):-)
Kaso no proszę, jak cichaczem się rozpakowałaś
GRATULUJĘ!!!
Daga pięknie tatuś przeżywa
Basieniak super wieści
oby tak dalej
Ala kciuki za przedszkole
Banankowa jak nocka? Misiu dał pospać?
Gosha powodzenia jutro i czekamy na kolejnego maluszka
dla męża zdrówka!