anka26_x_07
Mama Laury :)
Ewelinka nie zawsze musi byc podbarwiony krwia wiec moze wlasnie odchodzi ci czop Powolutku i do przodu. Ja czekam na marzec, nie chce rodzic w lutym
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Znowu na wkladce zauważyłam "gluta" sorry za wyrażenie :-)
niby czop powinien byc podbarwiony a to "cos" jest bialawo-kremowe....czytałam na innym forum, ze na początku czop moze byc bialawy a dopiero jak juz jego końcówka zacznie wypadac to moze byc podbarwiony.
Juz sama nie wiem co myśleć....chyba trzeba po prostu czekać na bieg wydarzeń a na chwile obecna to muszę leżeć, leżeć i jeszcze raz leżeć! Trzeba dmuchać na zimne :-)
agula do marca jeszcze tylko 3 dni :-) moze dzidziusiowi nie podoba sie miesiąc luty :-) i czeka sobie w brzuszku na marzec.
Anka26,07 faktycznie po odstawieniu magnezu moze byc juz z górki, wiec oszczędzaj sie :-) i poczekaj z nami na marzec! :-)
Basieniak życzę ci abyś dotrwala do 18 marca...super ze szyjka sie poprawiła :-)
Ewelinka nie zawsze musi byc podbarwiony krwia wiec moze wlasnie odchodzi ci czop Powolutku i do przodu. Ja czekam na marzec, nie chce rodzic w lutym
hej rzadko piszę ale staram się Was regularnie podczytywać wygląda na to że będę następną "lutową" mamą. na jutro mam zaplanowaną cesarkę dziś wieczorkiem muszę już się stawić do szpitala. i jak na złość akurat mężuś się rozchorował więc pewnie jutro go nawet do mnie nie wpuszczą leży dziś biedak w łóżku. aż dziwne, że mnie jeszcze nie zaraził. chciałabym tego uniknąć. bo przy Borysiu byłam akurat na cc chora a kasłać albo kichać później to koszmar.