Witam was wszystkie
Ja od wczoraj nieprzytomna jestem. Czytalam tu was troche ale nie bylam w stanie nic napisac bo ok 15 to juz ledwo zylam i musialam sie polozyc spac taka bylam zmeczora, a jak juz wstalam to nadal czulam sie przymulona i dzis jest to samo
od rana czuje sie tak jak bym czyms w glowe dostala i tylko bym mogla lezec i spac. Mialam ochote na sosik pieczarkowy dzisiaj ale nie chce mi sie nawet do sklepu po pieczarki isc
a juz nie mowiac o tym zebym w kuchni dzisiaj stala. A co do niezdrowego jedzenia to jest to jedyna rzecz na co mam ochote. Zupki chinskie czasem podjadam, staram sie nie za czesto ale tak 1 w tygodniu to musi byc
od jakiegos czasu chodzila za mna tortilla taka tylko z jednego konkretnego miejsca i wczoraj juz nie wytrzymalam i musialam ja sobie kupic i jak ja jadlam to normalnie bylam w 7 niebie
Uwazam ze jesli mam na cos ochote to niby dlaczego mam sobie tego odmawiac
wiadomo ze trzeba zwracac uwage na to co sie je ale jak zjem w ciazy pare hamburgerow czy czegos innego malo zdrowego to przeciez nie swiadczy to o tym ze cos bedzie nie tak. Dla mnie byloby gorsze to odmawianie sobie tego na co mam ochote bo bym wpadla jeszcze w jakas paranoje. Ja studiuje dietetyke i wiem ze jesli sie wszystko je z umiarem to nie szkodzi. Trzeba tylko z glowa jesc i zeby jedzenie bylo urozmaicone to wtedy taki 1 hamburger raz na jakis czas nie zaszkodzi. A jak mi sie coli zachce to tez nie odmowie sobie wiadomo tylko zeby odrazu calych 2 l nie wypic, no ale to tak jak by mi sie zachcialo batonika czy czekolady to tez bym musiala jej nie jesc bo tez ma duzo cukru. Dziewczyny nie popadajmy w paranoje bo musimy sie cieszyc naszymi dzieciaczkami a nie stresowac sie przy kazdej rzeczy ktora chcemy zjesc czy nam ja wolno czy nie.
Truskaffka len kupuje w sklepie zielarskim, powiem szczerze ze nie wiem czy jest w aptece bo nie pytalam nigdy. Ja mam caly i sobie sama miele w mlynku do kawy ale mielony tez mozna kupic. Rano na czczo zaparzam woda 1-1,5 lyzeczki (w zaleznosci czy akurat mam pod reka mniejsza czy wieksza) w filizance i jak juz troche przestygnie to wypijam tylko ja przy piciu caly czas mieszam bo len opada na dno i jak najpierw wypijesz wode to pozniej sam ten len to mnie w gardlo gryzie, wiec ciagle go mieszam zeby razem z ta woda go wypic
My z malenstwem zaczynamy dzisiaj 11 tydzien
juz nie moge sie doczekac kolejnej wizyty a to dopiero 24 sierpnia
juz bym chciala zobaczyc maluszka
Wczoraj wieczorem bylam na spacerku ale musialam szybko wracac bo mi sie strasznie siku chcialo i spodnie to mi juz opadly i myslalam ze guziki strzela
moje dresy tez juz troche ciasne wiec tzreba bedzie kupic cos wiekszego
ale to sikanie to mnie wykonczy, co chwile do lazienki latam i nigdzie nie moge wyjsc
musze sie ubrac i isc wkoncu do tego sklepu ale cos pogoda nie za fajna. Znalazlam bardzo fajne cwiczenia dla kobiet w ciazy
Fit-Up Aerobic - Zajęcia dla kobiet w ciąży cz.1 - YouTube , Fit-Up Aerobic - Zajęcia dla kobiet w ciąży cz.2 - YouTube
Jak wroce ze sklepu to sie biore za cwiczenia
no moze najpierw cos zjem i odczekam troche zeby nie odrazu po jedzeniu bo nie wieadomo jaka moze byc reakcja