reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marzec 2013

daga piszesz o częstym siusianiu, mialam ten problem jakis tydzien temu, ale teraz nie latam co chwilkę do lazienki, az sie martwie czy tam moj pecherzyk rośnie...maz wierzy ze wszytsko jest dobrze.

a ja sie denerwuje... :( bede spokojna po wizycie i badanich :)

reklama
Ja też sikam sikam i jeszcze raz sikam, a im większy brzuch będzie tym jeszcze więcej będę sikać :szok: Mam wrażenie, że więcej sikam jak piję :p
Paryż mmmm ;) Piękne miasto ;) Spędzaliśmy wakacje 2009 we Francji i właśnie w Paryżu mój mąż poprosił mnie o rękę ;) Więc chyba już zawsze będę miała sentyment do Paryża :-D

A ja miałam ochotę na sałatkę grecką więc sobie takową zapodałam i wyjadłam praktycznie tylko fetę :p Tak mi się słonego chciało.

a ja jestem w pracy zjdłam kawałek kanapki z serem żółtym a teraz mi przeszkadzaja i nie moge dokończyc, sliwki też czekają umyte... niech sobie wyjda z mojego pokoju i zjam w spokoju :D

Dziewczyny czy farbujecie włosy, chciałam sobie odświeżyć kolor.. alewłąsnie przecytzałam w necie ze nie powinno sie na wczesnym etapie ciąży, ale czy to oznacza ze kobieta w ciazy zamiast promieniec ma byglądać jak MOP?

Daga z tych ćwiczeń też korzystam :-) Współczuję tego ciąglego sikania, mnie akurat to tak nie męczy.
A co do farbowania włosów tak teraz jak i w pierwszej ciąży farbowałam i mój dr nie widzi przeciwskazań.
Myję się tym czym się myłam, bo uważam że skorko moje ciało jest przyzwyczajone do danego kosmetyku to czemu mam zmieniać go na inny gdy nic się nie dzieje??? Co do jedzenia, jem zdrowo ale czasami jak każdy pozwolę sobie na jakąś niezdrową zachciankę i jakoś nie mam z tego powodu wyrzutów sumienia. Jem to na co mam ochotę i mogę, choć na obecnym etapie niewiele mogę bo mnie po wszystkim mdli....

może dzis jednak sobie nałoże farbe jak zdążę :)

małe spa sobie dzis zrobie :) lubie takie dni, a jutro mam wolne i wizytę ... wiec będę mogła odpoczywać

reklama
Ja narazie nie farbuje wole przeczekac ten 1 trymestr ale wiem ze sa dziewczyny ktore farbuja od poczatku i te ktore wogole przez cala ciaze nie farbuja. Lezy mi w szafce farba ktora kupilam jeszcze zanim sie dowiedzialam o ciazy ale narazie wole poczekac tak na wszelki wypadek. U mnie jest ten plus ze mam nieduza roznice odcieni wlosow naturalnych i farbowanych wiec podobno nie widac tak bardzo odrostow przynajmniej kolezanki mi tak mowia bo ja to widze nawet jak sa takie tyci :) Plynu do hig intymnej uzywalam przed ciaza wiec teraz tez go uzywam.
U mnie katastrofa :( zrobilam sobbie kanapki z serkiem zoltym i taki pyszny swiezutki i pachnacy chlebek kupilam i co... i na tym mieciutkim chlebku pek mi zab :( masakra normalnie :( z ledwoscia dokonczylam jesc bo czuje ze mi sie chwieje ten zab i jak przygryzam to mnie boli :( zadzwonilam odrazu do mojej pani stomatolog i jutro musze isc do niej ale na szczescie mi sie udalo bo jutro jest ostatni dzien w pracy przed urlopem. Boje sie tylko jak wytrzymam wiercenie bez znieczulenia no chyba ze sie obejdzie bez wiercenia. Oby bo nie wiem czy jest jakis rodzaj znieczulen ktore mozna podawac w ciazy :(

Do góry