reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marzec 2013

reklama
Uwaga na podróbki!
Na zakończenie warto jeszcze wspomnieć na temat samego zakupu testów ciążowych, bowiem nie powinna nikogo kusić super niska cena z niewiadomego źródła. Test lepiej kupić w pewnym miejscu jak apteka. W kwietniu zeszłego roku wybuchła w Polsce afera związana z fałszywymi testami ciążowymi. Urząd Rejestracji Leków we współpracy z Głównym Inspektoratem Farmaceutycznym, nakazał wycofać z polskich aptek i marketów wszystkie serie popularnego testu ciążowego Quick Vue.

daj koniecznie znać po wizycie!

Wczoraj lekarz znów mówił czego nie można jeść i wspomniał o ... polędwicy sopockiej (jednak sopocka, nie łososiowa). Może mu nie o tą chodziło, ale na pewno powiedział "sopocka" - potencjalne źródło toksoplazmozy.

I już po. Corazon będzie dobrze :) Widziałam i słyszałam serduszko. Co to za uczucie eh... :D Dzidzia ma 1,64 cm i wygląda na to, że wszystko jest w porządku :) ciąża wg USG ma 8w2d więc tak jak z MO! Jestem przeszczęśliwa!

reklama
hej Kobietki, mam nadzieję, że jeszcze mnie pamiętacie;-) My już w nowym miejscu, do zadomowienia jeszcze trochę brakuję, dlatego póki co będę rzadziej zaglądać ale net wreszcie działa więc jak tylko będzie chwila to będę się udzielać.
Wybaczcie ale nie dam rady ogarnąć tego co się tutaj działo zatem zbiorowo wszystkim, które po udanych wizytach serdeczne gratulacje, Maluszków, bijących serduszek i pozytywnych wynikow, tym które nadal czekają życzę powodzenia, kciuki zaciśnięte bardzo mocno, szczególnie za Ciebie Corazon, bardzo ucieszyła mnie wiadomość że wszystko wskazuję na to, że Maluszek jest i ładnie się rozwija, czekam niecierpliwie na wieści po dzisiejszej wizycie.
Witam też serdecznie nowe Mamusie:-) jak tylko znajdę chwilkę uaktualnie listę marcówek

Do góry