reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marzec 2013

reklama
Hej

Siedzę na wsi i baaaardzo mi dobrze. W serwisie zgubili mi ładowarkę do laptopa, więc musiałąm czekać aż M przywiezie swojego kompa.

Królowa, super wieści!!!

Kinajaka, gratki! Ja też chciałabym córę, ale coż - człowiek strzela, pan Bóg kule nosi;-)

Aniulkas, oby przeszły te bóle jak najszybciej...

Kania, jak się czujesz? Wymęczyło Cię biedaku

Julka, kciukasy... Czasami ciąża jest odrobinę młodsza niż wynika z wyliczeń z OM, stąd beta może być niższa. Nie martw się zanadto.

Cześć Truskaffka:-)

Byłam w środę na badaniach, naciągnęłąm panią doktor na szybkie usg oczywiście. Mój stworek/stworka ma jakieś 2,5 cm i wierzga tam wściekle:-p Fajnie to wygląda, głowa stanowi ok 1/3 ciała, jakieś tam łapki i nóżki są (bardziej płazie niż człowiecze). Na szczęście łożysko zaczyna się wreszcie przyklejać:tak:

Corazon, Madziarra - przesyłam dobre fluidki i trzymam mocno za jutro!!!

Ostatnia edycja:
Kinajaka Królowa GRATKI !!!! Super wieści !!!!
Kania fajnie, dzieciaki będą sie razem chowały :)
Kociatka :D hejka i i gratuluję, niech stworek/stworka dalej pięknie rośnie i wierzga :-D

no i zaciskam mega kciuki za jutrzejsze wizyty!!!!!!!

przeważnie o tej porze już grawitacja przyciąga do poduszki, dziś się jakoś trzymam:-D
za to...cycki chcą mi chyba odpaść:confused2:

dobrej nocki :)

Truskaffka, jest pełnia księżyca, stąd ta aktywność

Ciekawe jest to, że moje cycki w ogóle nie raczyły zauważyć, że jestem w ciąży:sorry: Jakbym ich nie miała. Mojemu brzucholowi już się za to od dawna wydaje, że to drugi trymestr:dry:

Królowo jeszcze ja dołączam do gratulacji!!! Cieszę się dziewczyny, że się Wam udaje:) Ja takie badania mam za trzy tygodnie. Do tego czasu lekarz powiedział, że jeszcze mam się nie cieszyć dzidziusiem...ale jak tu się nie cieszyć kiedy spełnia się Twoje marzenie, jak się nie cieszyć kiedy zmienia się całe Twoje życie:):):)

Hej...ja już po pobraniu krwi, teraz czekam na wyniki i wizyta.
Mąż robi śniadanie i zaraz zmyka na 2h do pracy, muszę sobie znaleźć zajęcie...

reklama
Do góry