reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marzec 2013

Zabka super!!! strasznie się cieszę:-)
Wiem, że głupię to ale przez to, że byłyśmy razem w listopadówkach to czasami mam takie wrażenie, że jak u Ciebie wszystko dobrze to i u mnie będzie;-)

Patrycja witaj wśród marcówek, gratuluję serdecznie

Katicz skoro gin mówi, że macica ok to na pewno wszystko będzie dobrze. Widzę, że życie daje Ci nieźle popalić:-( najważniejsze jednak, że wszystko ma w miarę szczęśliwy finał i że z Synkiem wszystko ok

Jeśli chodzi o wózek to ja ostatnio chciałam nowy bo wiedziałam, że w niedługim czasie o drugiego maluszka starać się będziemy
Mam dokładnie taki
..:: BOBO WÓZKI ::.. najlepsze WÓZKI DZIECIĘCE 2012 sklep internetowy: BOLDER SD New Ecoline (4w1) kolekcja 2012 - wózek głęboko-spacerowy + fotelik Maxi Cosi CABRIO FIX + torba pielęgnacyjna GRATIS
jestem bardzo zadowolona, dodatkowo fotelik też ma daszek i osłonę na nóżki co bardzo się przydało
Jedyny minus to waga ale mieszkam w domku więc mi akurat nie przeszkadza, teraz dokupiłam tylko spacerówkę "parasolkę" jak gdzieś jedziemy czy lecimy

reklama
Madziarra21 za każdym razem, kiedy mi się zachciało, albo o tym pomyślałam brałam gumę do żucia, to jedyny sposób w tej chwili bo żadnych wspomgaczy nie można sobie brać. Teraz niestety gumy mi nie podchodzą albo za dużo ich jadłam albo po prostu odstawiło mi przez ciąże. Tik taki też ratowały sytuację i unikam miejsc i sytuacji złwaszcza na poczatku które łączyłam z fajką.

Pamiętam do dziś dzień kiedy usłyszałam bicie serca mojej Kruszynki, ryczałam jak bóbr bo myślalam że po wszystkim...I pewnie teraz też będę ryczeć ;-) Bo ja ogólnie taka przewrażliwiona jestm.

dzieki dziewczyny :) no niech rosnie maluszek.pierwszy raz slyszalam i musze przyznac ze to cos pieknego :-D:-D
a co do wozkow to ja nawet nie ogladam.jeszcze poczekam cierpliwie ;-)
dzis robie barszczyk czerwony bo mam takiego smaka na niego ze szok:-)

zabka gratulacje!!!

Patrycja, witaj :) idziemy leb w leb, jestem 1 dzien za Toba :)

Dziewczyny, wspolczuje tesciow. Moi sa naprawde cudowni, zlego slowa powiedziec nie moge. Bardzo sie ucieszyli z ciazy i ogromnie wzruszyli

znajoma, ktora urodzila teraz w kwietniu wlasnie kupila wozek bolder i chwali sobie :) niestety nie ma on zbyt dobrych opinii na internecie, a szkoda bo tez mi sie bardzo bardzo podoba :) taki zgrabniutki i super ma kolory.

czasem warto olaćopinie ma być wygodny i prkatyczny dla Ciebie. ..Ja o CChicco tez słyszłam rózne opinie...ale podoba mis ie chce czerwony no to i bedzie :)

Ewelinka ja właśnie ze względu na opinie w necie i wśród znajomych kupiłam:-D jedyna dla mnie wada to faktycznie koła z przodu potrafią się blokować o siebie ale po mieście raczej się nie zdarza a jak po wertepach jeżdżę to je zwyczajnie blokuje
Natomiast jeśli ktoś mieszka wyżej i musi nosić to nie polecam bo waga faktycznie wielka, urok kół pompowanych

reklama
Wiadomo....to co jednym odpowiada, moze byc totalna klapa dla innych. Wy mozecie spokojnie czekac z zakupem wozka do 7-8 misiaca, ja niestety nie. Jedziemy z mezem do Polski samochodem pod koniec sierpnia wiec musimy juz ze soba wszystko zabrac (bedzie to dopiero 2-3miesiac ciazy) a pozniej juz bedziemy leciec tylko samolotem wiec same rozumiecie.
Tutaj nie zamierzam przeplacac, jesli w Polsce moge kupic to samo ze polowe ceny :)

Do góry