Tytytko, moje nerki wydaja sie slabo przerabiac to, co pije. Jeszcze 3,5 tygodnia z tymi obrzekami i bedzie lepiej. Poprzednio po 2 dniach od porodu zeszla mi cala woda z twarzy i az personel szpitalny nie moj sie nadziwic "ojej, zupelnie inaczej Pani wyglada", "bardzo dzis Pani dobrze wyglada"
Dzieki, ze pytasz. Na szczescie w Krakowie wybor szpitali spory, wiec znajdziesz cos blizej;-)
Betina, na bakcyle w moczu tylko zurawinka i probiotyki dla kobiet. Sprawdzilam, polecam - mam zero problemow od wielu miesiecy. Zero tez bakcyli w drogach rodnych
Evelinka, nie ma reguly - moj synek w brzuchu byl spokojny, a teraz: wulkan energii! Biega caly dzien i naprawde trudno go zmeczyc.
Kania, wod moze byc malo, bo to juz taki etap... Czy stwierdzili wprost malowodzie? Szyjke masz super! Jak Oliwka i maz - daja rade sami? Gabrysia pieknie rosnie.
Czuje sie jak anemik wlasnie (cokolwiek robie - zdycham), w piatek silne skurcze, wiec lezalam. Oluszek dobrze, zdrowy. Nie mozemy mu wyleczyc tylko skory po tym AZS, chyba musimy isc do doktorka po silniejsze mascie.
Agula, jutro ide do doktorka, wiec zapytam. Na puchnace nogi pomaga miska z zimna woda
Kiniusia, trzymaj sie!!! Skurcze precz, byle szyjka dala rade! Pociesze sie, ze w poprzedniej ciazy juz dawno nie mialam szyjki na tym etapie, rozwarcie natomiast juz bylo na palec i wytrzymalam:-) Oby Ci tylko lozysko dalo dade!!!!!! Bardzo mocno trzymamy za Ciebie i Lusie.