Witajcie:-)
Jestem jakaś wymęczona na maxa jak nigdy
W piątek dzieciom szkoły odwołali - dobrze że nie pracuję bo nie wiem co bym wtedy zrobiła
momentami mnie boli kręgosłup - dodatkowo czuję jakby mi moja "piśka" spuchła
młoda trochę się uspokoiła - ale nadal jest bardzo nisko - właśnie od tego chyba spuchłam
o 15 w niedzielę jadę do tego prywatnego ginekologa - ciekawe co mi powie.
a w pon. mam te dodatkowe usg w szpitalu - mam takie przeczucie że coś jest nie tak
zrobiłam się od czwartku taka leniwa że brak słów.
czy może się wystraszyłam ? już sama nie wiem
za to śpię więcej - wstane taka obolała że nie wiem jak się nazywam
nie mam siły na nic
Mariusz wziął znowu sobie hooliday do poniedziałku - dobrze ze najstarsza córka ma wolne do odwołania w szkole i coś w domu chociaż zrobi
Od czwartku rządzi w kuchni przy garach i gotuje obiady :-)
nadal 2 młodszych chore - walczę teraz z gorączką i upartym kaszlem
już mam dość wszystkiego - tak ten nowy rok zaczął mi się strasznie że momentami wariuje
na dodatek 23/01 w środę mamy z 5 latkiem - wizytę u specjalisty kardiologa - w sprawie zabiegu lub operacji serca
ma wadę serca - nie groźna ale operowana przeważnie w wieku przedszkolnym
jessuuuuuuuuuuuuuuuu
do wariatkowa pójdę
nawet laptop w łożku mi nie pomaga - i telefon z internetem też mnie znudził - coś dziwne to jest !!!!
buziaczki :-):-):-):-)
Jestem jakaś wymęczona na maxa jak nigdy
W piątek dzieciom szkoły odwołali - dobrze że nie pracuję bo nie wiem co bym wtedy zrobiła
momentami mnie boli kręgosłup - dodatkowo czuję jakby mi moja "piśka" spuchła
młoda trochę się uspokoiła - ale nadal jest bardzo nisko - właśnie od tego chyba spuchłam
o 15 w niedzielę jadę do tego prywatnego ginekologa - ciekawe co mi powie.
a w pon. mam te dodatkowe usg w szpitalu - mam takie przeczucie że coś jest nie tak
zrobiłam się od czwartku taka leniwa że brak słów.
czy może się wystraszyłam ? już sama nie wiem
za to śpię więcej - wstane taka obolała że nie wiem jak się nazywam
nie mam siły na nic
Mariusz wziął znowu sobie hooliday do poniedziałku - dobrze ze najstarsza córka ma wolne do odwołania w szkole i coś w domu chociaż zrobi
Od czwartku rządzi w kuchni przy garach i gotuje obiady :-)
nadal 2 młodszych chore - walczę teraz z gorączką i upartym kaszlem
już mam dość wszystkiego - tak ten nowy rok zaczął mi się strasznie że momentami wariuje
na dodatek 23/01 w środę mamy z 5 latkiem - wizytę u specjalisty kardiologa - w sprawie zabiegu lub operacji serca
ma wadę serca - nie groźna ale operowana przeważnie w wieku przedszkolnym
jessuuuuuuuuuuuuuuuu
do wariatkowa pójdę
nawet laptop w łożku mi nie pomaga - i telefon z internetem też mnie znudził - coś dziwne to jest !!!!
buziaczki :-):-):-):-)