reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marzec 2013

reklama
Hej hej

Ale pogoda! Chyba pojedziemy na wies - ostatni raz w tym roku. Kusi mnie strasznie, bo to niedaleko, droga rowna i szeroka, wiec za bardzo mnie nie wytrzesie. Malutki pobiega po trawce:-)

Odebralam badania bakteriologiczne drog rodnych i sa idealne. Paleczki kwasu mlekowego, ktore biore od kilku miesiecy, cuda widac zdzialaly. Zanioslam jeszcze siuski i zobaczymy, czy bakcyle i stad sie wyniosly:sorry2:

Zabka, Aniulkas, wspolczuje problemow z tesciami... Aniulkas, nie jestes ich sekretarka! Nie daj sie wykorzystywac, Kochana. Nie przysporzy Ci to szacunku, a jedynie klopotow.
Moi tesciowie sa dosc wycofani, pomagaja rzadko (jednak w trudnych chwilach mozemy na nich liczyc), ale nie wtracaja sie w ogole. I niech tak zostanie

Kiniusia, moze spij na boku z poducha-rogalem? To pomaga dorze ulozyc kregoslup

Monisia, milych zakupow, ale nie biegaj i nie szalej za bardzo - pamietaj o lozysku!

Witaj Szczebiotko! Suoer, ze u Was wszystko dobrze i gratulacje;-) Kiedy polowkowe?

Patula, gratuluje synusia:-) A pecherz sobie zbadaj koniecznie

Kociatka właśnie tak śpię, na jednym boku z poduchą, a jak w nocy się na drugi przewrócę to mąż mi za "poduchę" służy ;-)
ja mam problemy z rwą kulszową..zaczęło się w ciąży z Zuzią. Miałam to leczyć po ciąży, ale rzadko dawało się we znaki więc olałam temat i mam za swoje teraz..:baffled:
Ja bym chyba się skusiła na ten wyjazd, tylko rozłóż leżaczek w ogródku i leżakuj ;)

Aj, rwa kulszowa to nieprzyjemna sprawa - wspolczuje Ci. A kolysanie biodrami pomaga?

Skusze sie, tak malo bywalam na powietrzu... Trza dziecie dotlenic! Tylko lezaczek rzecz jasna i niech mnie obsluguja;-)

o kurczę naprawdę ale super :D!!!tak sie ciesze a już sie martwiłam strasznie!
a co do teściowych powiem wam, że moja sie mnie chyba boi więc przestała wyrażać opinie. Współczuje wam jeśli macie nieprzyjemności ze strony teściowych :( Ale niestety chyba nie ma na to dobrej rady :/

Współczuje upiornych teściowych:szok: Moja to anioł...zawsze służy pomocą,nigdy się do niczego nie wtrąca a radzi jak się jej o coś pytamy więc ja bym jej ie zamieniła na żadną inną:-D

Ja wczoraj chyba za bardzo poszalałam i w nocy plamiłam więc wrzuciłam a luz i póki co cisza w temacie...przestraszyłam się więc teraz będę bardziej siebie oszczędzać!!!!:yes:

Witam piątkowo ...weekend, byczenie, spacerki ach..miło;-)

Ala no proszę, gratki wygranej sesji !!! :D pozytywnie zazdroszczę :D
i proszę się oszczędzać
Aniulkas ...ehh teściowie dają w d..
super że mąż miał już okazje poczuć maluszka :D
Żabka...ja zawalam zlot...:zawstydzona/y: sama proponowałam 25go w czwartek...ale okazuje się że 24 będę miała wizytę (miałam mieć 31go, ale mojej gin nie ma i mam przesuniętą wizytę) więc 25go wolnego już nie będę miała...
Kiniusia współczuję bólu..
Szczebiotka :) gratuluję wiadomości :) i czekamy na potwierdzenie córci :) ale pewnie już nic sie nie zmieni :-)

Patula i Tobie ciche gratki Syneczka :-)

Kociatka ufff dobrze że wyniki ok:tak:

reklama
Do góry