reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marzec 2013

reklama
Hej hej

Ale pogoda! Chyba pojedziemy na wies - ostatni raz w tym roku. Kusi mnie strasznie, bo to niedaleko, droga rowna i szeroka, wiec za bardzo mnie nie wytrzesie. Malutki pobiega po trawce:-)

Odebralam badania bakteriologiczne drog rodnych i sa idealne. Paleczki kwasu mlekowego, ktore biore od kilku miesiecy, cuda widac zdzialaly. Zanioslam jeszcze siuski i zobaczymy, czy bakcyle i stad sie wyniosly:sorry2:

Zabka, Aniulkas, wspolczuje problemow z tesciami... Aniulkas, nie jestes ich sekretarka! Nie daj sie wykorzystywac, Kochana. Nie przysporzy Ci to szacunku, a jedynie klopotow.
Moi tesciowie sa dosc wycofani, pomagaja rzadko (jednak w trudnych chwilach mozemy na nich liczyc), ale nie wtracaja sie w ogole. I niech tak zostanie

Kiniusia, moze spij na boku z poducha-rogalem? To pomaga dorze ulozyc kregoslup

Monisia, milych zakupow, ale nie biegaj i nie szalej za bardzo - pamietaj o lozysku!

Witaj Szczebiotko! Suoer, ze u Was wszystko dobrze i gratulacje;-) Kiedy polowkowe?

Patula, gratuluje synusia:-) A pecherz sobie zbadaj koniecznie

Kociatka właśnie tak śpię, na jednym boku z poduchą, a jak w nocy się na drugi przewrócę to mąż mi za "poduchę" służy ;-)
ja mam problemy z rwą kulszową..zaczęło się w ciąży z Zuzią. Miałam to leczyć po ciąży, ale rzadko dawało się we znaki więc olałam temat i mam za swoje teraz..:baffled:
Ja bym chyba się skusiła na ten wyjazd, tylko rozłóż leżaczek w ogródku i leżakuj ;)

Aj, rwa kulszowa to nieprzyjemna sprawa - wspolczuje Ci. A kolysanie biodrami pomaga?

Skusze sie, tak malo bywalam na powietrzu... Trza dziecie dotlenic! Tylko lezaczek rzecz jasna i niech mnie obsluguja;-)

o kurczę naprawdę ale super :D!!!tak sie ciesze a już sie martwiłam strasznie!
a co do teściowych powiem wam, że moja sie mnie chyba boi więc przestała wyrażać opinie. Współczuje wam jeśli macie nieprzyjemności ze strony teściowych :( Ale niestety chyba nie ma na to dobrej rady :/

Współczuje upiornych teściowych:szok: Moja to anioł...zawsze służy pomocą,nigdy się do niczego nie wtrąca a radzi jak się jej o coś pytamy więc ja bym jej ie zamieniła na żadną inną:-D

Ja wczoraj chyba za bardzo poszalałam i w nocy plamiłam więc wrzuciłam a luz i póki co cisza w temacie...przestraszyłam się więc teraz będę bardziej siebie oszczędzać!!!!:yes:

Witam piątkowo ...weekend, byczenie, spacerki ach..miło;-)

Ala no proszę, gratki wygranej sesji !!! :D pozytywnie zazdroszczę :D
i proszę się oszczędzać
Aniulkas ...ehh teściowie dają w d..
super że mąż miał już okazje poczuć maluszka :D
Żabka...ja zawalam zlot...:zawstydzona/y: sama proponowałam 25go w czwartek...ale okazuje się że 24 będę miała wizytę (miałam mieć 31go, ale mojej gin nie ma i mam przesuniętą wizytę) więc 25go wolnego już nie będę miała...
Kiniusia współczuję bólu..
Szczebiotka :) gratuluję wiadomości :) i czekamy na potwierdzenie córci :) ale pewnie już nic sie nie zmieni :-)

Patula i Tobie ciche gratki Syneczka :-)

Kociatka ufff dobrze że wyniki ok:tak:

reklama
Do góry