Mru
Fanka BB :)
u mnie też na minusie 2,5kg ale to akurat dobrze, ja jestem waga ciężka (w tej chwili 88kg) i mam nadzieję, że nie dobiję do 100 ;pa na obecną chwilę nie mam ani kg w plusie, nawet powiedziałabym, że -2
Ech, to łączę się w bólu, tulę mocno!Cos mam chyba dzisiaj gorszy dzien bo ciagle placze z byle powodu mam nadzieje ze moj to jakos wytrzyma ale jak mi mowi ze to przez hormony to jeszcze bardziej sie na niego o to zloszcze ta dzisiejsza pogoda chyba tez mi nie sluzy i moze jakas jesienna chandra sie zaczyna bo mokro i ciemno za oknem.
mnie też się w sumie zaczęło dopiero w ciąży... czasami jak wyszłam na 4piętro i chyba ciśnienie mi skoczyło to się oby dwa zatkały. Paskudne uczucie.Mru ja teraz w ciazy mam dosyc czesto wrazenie zatkanego ucha tylko lewego jak do tej pory i strasznie mnie to denerwuje jak cos mowie i slysze sie dziwnie. Myslalam ze mnie gdzies zawialo czy cos ale moja siostra cioteczna ktora niedawno urodzila mowila mi ze tez tak miala i pomaga jak sie poloze na lewym boku albo glowe przechyle. Mowila mi ze jak tak miala to wyczytala gdzies na necie ze w ciazy sie tak zdarza i ze jest to normalne ale bardzo rzadko wystepuje
Teraz lewe daje w kość, w dodatku zaczyna pobolewać i martwię się, czy się jakieś zapalenie nie przyplątało :-(