reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marzec 2013

Ulkan wyrazy współczucia z calego serca :-(
Kociatka masz rację w 100%, nie odebrałam tego jako moralizowanis bo doskonale wiem co czujesz i co chciałaś przez to powiedzieć.
Mną chyba trzeba porządnie potrząsnąć...

reklama
Ulkan ściskam z całego serca...

Kociatka, Kania i mnie się chyba przyda trochę "moralizowania" bo biegam jak wariatka a to chyba czas już przystopować i zamiast myśleć jak tu podwoić siły i rozciągnąć dobę żeby skończyć projekt to chyba muszę pomyśleć jak go przekazać komuś.

nie ma ludzi niezastąpionych i bez nas firma się nie zawali. teraz najwazniejsze są nasze bąble i ten spok

Hej ;)
Ja jakieś dzisiaj zawroty głowy mam więc ugotowałam obiad, ale pucowanie mieszkania zostawię na jutro..
Jakaś przemęczona jestem..tylko czym? Przecież przez weekend tylko spacerki, nawet obiadów nie robiłam..nie wiem.
A co do brzuszków to według mnie też tylko zabobon ja miałam brzuszek jak piłeczka, a była dziewczynka ;)
Ulkan z całego serca Ci współczuję, bardzo mi przykro..:-(

kociatka - hahaha jesteśmy w tym samym tyg i dniu i mój też dziś poszalał! Czuje takie łaskotanie w dole brzucha i nie da sie z niczym innym pomylić. Pogłaskałam go później po brzuchu troche i jak tylko przestałam znowu zaczął sie kręcić :-) Ciekawa jestem tylko czy dlatego że sie spodobało myzianie czy może że nie zbyt :-p Cudowne uczucie nie ma co :-D

Ulkan- bardzo mi przykro z powodu straty taty .

Witam poniedziałkowo ;)

ja dziś w pracy...w spodniach ciążowych, ale stwierdziłam, że jak mam siedzieć przy biurku z rozpiętym guzikiem...to wolę w ciążowe się wbić, wygodnie jest:-p

W kształt brzucha średnio wierzę :p to kwestia budowy ciała, predyspozycji..wiem, czasem się sprawdza ..ale mam wrażenie że to jak z kalendarzem chińskim ..fifty fifty sprawdzalności:-D

Iwona ale zazdroszczę filmiku :) Super pamiątka :D
Kociatka jak noga?
Kiniusia ja też mam genetyczne 19 września :)
odpoczywaj dzisiaj, widać ciałko potrzebuje..czasem są takie słabsze dni ;)
Patula &&&& za dzisiejszą wizytę i czekamy na wieści ;)
Ulkan przykro mi z powodu taty
[*]

Kociatka Madzia WOW
już kopniaki...no szał, aż mi się ryczeć chce:tak:;-):-D:-) cudownie, gratuluję, niech kosmici dają o sobie znać jak najczęściej:-)

Truskaffka, kopniakow nie czuje jeszcze, ale to byl chyba fikolek:-) noga juz praktycznie nie boli, dziekuje. Jest natomiast cala sina:cool: Jutro rano ide do szpitala i zobaczymy... Ja w spodniach ciazowych juz od 2 miesiecy:-D

Kiniusia, jak masz zawroty glowy, to sobie odpusc. Uwazaj Kochana, zebys gdzies nie upadla...
Iza marina, w I ciazy troche pozniej sie czuje wiec nie martw sie;-)

reklama
Kociatka, Madziaa21 gratuluję pierwszych Fasolkowych ruchów :-)
Truskaffka ja chyba też zacznę już ciążowe zakładać...
Kiniusia wrzuć na luz....
Iza nie martw się, też tego doświadczysz :-)

Do góry