Królowa_Dramatu
Fanka BB :)
iwona, dodam jeszcze, że to nie było tak minimalnie powyżej normy tylko sporo, naprawdę sporo powyżej. Jutro idę do drugiego gin i się jeszcze jego podpytam ale wydaje mi się, że jest ok
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
żeby beta była wiarygodna trzeba zrobić badanie i powtórzyć po 48h, tu nie wynik jest ważny tylko czy dobrze przyrastaHej dziewczyny przepraszam że długo nie pisałam ale podczytywałam Was.
Dostałam jakiś plamień dziwnych, do lekarza wybieram się w poniedziałek. Wczoraj robiłam bete i progesteron. Beta ponad 13 tyś, co daje 5-6 tydzień a wydaje mi się że powinna być większa i się boje bardzo:-(
3 tygodnie temu badałam i było 240, czyli 3-4 tydzień, coś tu nie gra:-(progesteron w normie i tsh też w normie.
Bardzo się cieszę że udało Wam się zobaczyć kruszynki i bijące serduszka.
aniulkas, nie czytaj takich rzeczy!!!
wrzuciłam arbuza do blendera (po wyciągnięciu pestek, ale nie wszystkie mi się udało co nie ma znaczenia bo reszta została zmielona) i dolałam trochę soku jabłkowego (choć arbuz jest b.soczysty to i sokiem rozrzedzać nie trzeba). Dzisiaj do tego chyba dorzucę mrożone truskawki...albo jagody.
do takiego soku jak się wrzuci banana (albo dwa) to robi się on gęsty i można użyć jako polewy do lodów ))) mniaaaaam!!! Moja ulubiona polewa do lodów: truskawki (świeże albo mrożone) albo maliny, sok z jabłka i banan.
Hej dziewczyny przepraszam że długo nie pisałam ale podczytywałam Was.
Dostałam jakiś plamień dziwnych, do lekarza wybieram się w poniedziałek. Wczoraj robiłam bete i progesteron. Beta ponad 13 tyś, co daje 5-6 tydzień a wydaje mi się że powinna być większa i się boje bardzo:-(
3 tygodnie temu badałam i było 240, czyli 3-4 tydzień, coś tu nie gra:-(progesteron w normie i tsh też w normie.
Bardzo się cieszę że udało Wam się zobaczyć kruszynki i bijące serduszka.