reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marzec 2013

melduje sie na szybko- usg nie bylo tylko badanie reczne. dobrze ze mam jutro wizyte u drugiego gin ktory robi usg :) zatem prosze o kciuki jutro!

aaaa i mam sie nie martwic a cieszyc brakiem dolegliwosci :)

reklama
Hej Laski!
ja po badaniu:) WSZYSTKO jest ok!!!!Mały/mała ma 17 mm co odpowiada 8 tygodniu ciąży i serducho bije jak złoto:)
I na razie po stresie:)
3mam kciuki za resztę:)

Hej dziewczyny:)
Dawno tu już nie pisałam ale weny nie miałam kompletnie. Za to podczytuję was regularnie :)
Przede wszystkim witam nowe mamuśki! I gratuluję wszystkich pomyślnych badań.

Maryjka, super że wszystko ok.

Królowa, trzymam kciukasy za jutrzejsze usg.

A u mnie przez ostatnie 3-4 dni nic tylko mdłości, mdłości i jeszcze raz mdłości. W zeszłym tygodniu dostałam plamień, poszłam do lekarza i okazało się że mam małego krwiaka więc dostałam "rozkaz" leżenia i brania luteiny. I chyba po tej luteinie tak się paskudnie czułam, aż nie wiedziałam co ze sobą robić cały dzień. Od rana do wieczora mdłości, zawroty głowy i kompletnie nic nie mogłam jeść. Nawet na wodę się krzywiłam. Przedwczoraj skończyłam brać tą przepyszną :)P) luteinę i dzisiaj już jest trochę lepiej. Dzięki Bogu! Bo myślałam że umrę. No ale miałam też przy okazji robione usg, mało co widziałam i nie dostałam zdjęcia ale okruszek miał już 17mm :biggrin2: rośnie młody, rośnie. Już się nie mogę doczekać wizyty w środę.

Aa, no i kiepskie wyniki moczu mi wyszły, nie wiem czemu bo nigdy nie miałam z tym problemu. Dostałam Urosept 3x2 tabletki. Czy któraś z was to brała w ciąży? Mam nadzieję że nie zaszkodzi młodemu.

No i wypukłość na podbrzuszu coraz większa :) aż nie mogę się napatrzeć. Szczególnie jak sobie pomyśle że tam mały człowiek mieszka! Niesamowite:blink:

Królowa Dramatu, Maryjka, Jotka super wieści :-)
Królowa Dramat to jutro kciukasy od rana zaciskam.
Corazon intuicja mnie nie myliła, że szmat drogi muszę przebyć na ten placek, bo ja z drugiego końca Polski południowy wschód :-)

Jotka a co miałaś nie tak z tym moczem?
Maryjka super wieści
Królowa powodzenia jutro!
ja dziś odebrałam wyniki - morfologia ładna, jedynie w moczu niepokoją mnie liczne bakterie, a wizyta 27...

wczoraj wieczorem wymiotowałam dziś rano powtórka z rozrywki, ale teraz pod wieczór mdłości ustały, działałam cały dzień w kuchni - tak mnnie jakoś naszło - tylko na jedzenie nie mam siły, za to moja połówka się cieszy ;-)
Tylko powoli kończy mi się urlop i od poniedziałku czas wracać do pracy, boje się jak zareagują na moją ciążę, niedawno awansowałam, przeszłam 2 miesięczne szkolenie, a tu niespodzianka.Ale pracą nie ma co się przejmować, choć łatwo sie pisze, a trudniej nie myśleć...

Dzięki Dziewczyny, trzymajcie mocno jutro! Jestem zawiedziona, miałam nadzieję dzisiaj usłyszeć serduszko ale ta gin nie robi usg :/ dobrze, że mam tego drugiego :)

iwona, ja też miałam bakterie ale gin powiedziała żeby się tym nie przejmować, że to granica błędu i by następnym razem wytrzeć się przed oddaniem moczu bo może trochę śluzu wpaść i stąd to może być. Ona kompletnie się tym nie przejęła, więc myślę, że nie ma co się martwić...

reklama
Do góry