reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marzec 2013

Corazon u mnie też właściwie jeszcze nic nie widac. Pęcherzyk jest i jak lekarz poszukał pod różnymi kątami pojawił się pęcherzyk żółtkowy.Powiedział że jak on jest to i zarodek jest bo jest przyczepiony do tego pęchezryka zółtkowego.

reklama
Corazon dobrze, że w końcu coś tam dojrzał i wiedz, że możesz się stresem z nami podzielić bo my i tak stresujemy się razem z Tobą... Ale musi być dobrze...

Wiecie co - pojechałam dzisiaj na zakupy i normalnie musiałam spodnie w samochodzie rozpinać <szok> a tu jeszcze 6 tc się nie skończył... Chociaż w poprzedniej ciąży mimo, że w pierwszym trymestrze kilogramowo byłam do tyłu przez wymioty to w spodnie szybko się przestałąm mieścić... Ale żeby aż tak... eeech... Byle tak jak teraz potem szybko wrócić do siebie:)

Corazon, w zeszłą środę mój pęcherzyk miał 10 mm wg OM 5t5d ciąży, bez śladu zarodka. Wczoraj po niewielkim plamieniu byłam znów na USG i już było widać 5 mm zarodek w pęcherzyku 20 x 30 mm i pulsowało serduszko:D a minęło tylko 6 dni. Wszystko będzie dobrze!! beta rośnie ładnie to i fasolka na pewno też!!!:tak:
Lejesz miód na moje serce, dziękuję!!!!
Dziękuję Wam wszystkim za dobre słowa. Już się trochę uspokoiłam! :))))

Byłam na dworku, szwagierka znowu przyjechała i posiedziałyśmy sobie z herbatką a dzieci biegały...fajnie, że odrywa mnie od myślenia...

Gosiulek nie, są granice jakiejś tam normy i z tego co wiem to mieści się:))) Mój miał w sobotę 6,5mm a to był 5t4d :) Czyli prawie tak samo:)))

dziewczyny nie martwcie się bo napewno wszystko bedzie ok :tak: z tymi zarodkami to jest tak ze dzisiaj go nie ma a jutro juz jest i serduszko bije :-D
witam nową koleżankę
co do gardła do ta ja stosowałam tantum Verde
padam na twarz po pierwszym dniu pracy :wściekła/y:

reklama
Marysiu w kosmetykach najgorsze są ftalany,parabeny,toluen,formaldehyd,kamfora. Szukaj w składzie. Ja sostanio kupiłam lakier do paznokci bez tych szkodliwców. Mój lekarz jest przeciwny malowaniu paznokci tymi lakierami.

Do góry