truskafffka
Fanka BB :)
hejka
ja dziś latam, ogarniam, ozdoby choinkowe odkurzam...
Mati już prosi o swoją choineczkę małą więc zacznie się robić świątecznie
jutro D jedzie do leśniczówki kupić choinkę i wrzucimy ją do piwnicy, niech się oswaja
a w przyszły weekend będziemy ubierać
planuję jeszcze jutro piec ciastka a po południu jedziemy do przyjaciół, więc dzień pełen wrażeń. Za to zrobimy sobie leniwą niedziele
przyszło dziś krzesełko uczydełko dla Melci jeszcze na auto na pilota dla Matika czekamy, D muszę gifta kupić i z głowy
Nomi hihi udana Justynka, Melka też czasem tak z tyłkiem do góry śpi
gratki ustalonej daty czekamy zatem na wielki dzień
Kania dzielnie się z choróbska wybroniłaś zdrówka dla dziewczynek
ehh te nocki .. :/
u nas w kratkę, też mam momentami dość!
swoją drogą sporo tych naszych marcowych maluchów ma ciężkie nocki... tylko Ethan śpi jak anioł:-):-)
Ewciulek dokładnie ten błysk w oczach obdarowanego...bezcenny:-)
aaa z nowości, Meluśka się coraz częściej puszcza i stoi sama:-) chwilkę, ale widać że już się nie boi tak jak wcześniej :-);-)
ja dziś latam, ogarniam, ozdoby choinkowe odkurzam...
Mati już prosi o swoją choineczkę małą więc zacznie się robić świątecznie
jutro D jedzie do leśniczówki kupić choinkę i wrzucimy ją do piwnicy, niech się oswaja
a w przyszły weekend będziemy ubierać
planuję jeszcze jutro piec ciastka a po południu jedziemy do przyjaciół, więc dzień pełen wrażeń. Za to zrobimy sobie leniwą niedziele
przyszło dziś krzesełko uczydełko dla Melci jeszcze na auto na pilota dla Matika czekamy, D muszę gifta kupić i z głowy
Nomi hihi udana Justynka, Melka też czasem tak z tyłkiem do góry śpi
gratki ustalonej daty czekamy zatem na wielki dzień
Kania dzielnie się z choróbska wybroniłaś zdrówka dla dziewczynek
ehh te nocki .. :/
u nas w kratkę, też mam momentami dość!
swoją drogą sporo tych naszych marcowych maluchów ma ciężkie nocki... tylko Ethan śpi jak anioł:-):-)
Ewciulek dokładnie ten błysk w oczach obdarowanego...bezcenny:-)
aaa z nowości, Meluśka się coraz częściej puszcza i stoi sama:-) chwilkę, ale widać że już się nie boi tak jak wcześniej :-);-)