reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marzec 2013

Ale tutaj cisza :)
Aniulkas jeszcze tylko 1 dzien i juz bedziesz slyszala serduszko :) ale fajnie!!!
Ja mam pierwsza wizyte dopiero 24 sierpnia ;( wiec jeszcze musze miesiac czekac. Oby szybko zlecialo.

Ale nudy......meza nie ma....znajomi w Polsce....a ja siedze tutaj sama jak ten palec. Trzeba cos zjesc i na spacerek isc sie troche poruszac i dotlenic nad fiordem :)

reklama
Witaj blanx :-)
Kaso pocieszę Cię, ja kładę się spać z bólem i wstaje z bólem krzyża :-(

Ostatnia edycja:
EWELINK jutro mam tylko samo usg. prywanie. Wiec raczej mi nic nie powie lekarz poza omówieniem obrazu który zobaczymy z mężem :)
Do lekarza prowadzacego na wizyte jestem zapisana dopiero na 10 sierpnia. Wizyta zaplanowana i zapisana juz w marcu :D Nie moge sie doczekac obu wizyt...
Ewelinka... nie jestes sama bo jestes z nami..ja siedze sama w pracy i tez z wami pisze. Mężuś nie ma czasu nawet na sms odpisac.

Nie moge sobie wybaczyć jednej rzeczy...zapomniałam wczoraj witaminki :( ... mam nadzieje ze maluszek wybaczy i będzie zdrów :)

Cześć,
mogę się przyłączyć?
Wczoraj zrobiłam test - dwie kreski.
Wyliczyłam termin na 24 marca - ale to się jeszcze okaże.
Pozdrawiam wszystkie marcowe mamy :) :)
asia

Ewelinka Febimion natal 1 + mum omega , ale zapomniałam femibion :(

Asia_grubasia, zapraszamy, witam cię,.
Co do wyliczania na kalkulatorach w necie to na każdym inaczej mi wychodzi :/ teraz wyliczył mi na 13 marca :/
Ale cóż wiem ze marzec i czekam na wizytę, tam dowiem się prawdy :D

Ja już po wizycie:-)
Kruszynka pięknie rośnie, serduszko biję mocno, popłakałam się jak wariatka ale taką ulgę i radość poczułam, że mi wszystkie tamy puściły

Teraz chwilę odpoczywam, Mąż bierze Synka na plaże a ja się biorę za pakowanie

reklama
Szczebiotka gratuluję udanej wizytki.
Witaj asia_grubasia
W piątek lecę do Polski na 10 dni. Jedziemy nad morze razem z rodzinką mojej siostry. Cieszę się bardzo, bo tu to lata praktycznie nie ma. Ale i obawiam się jak Julek zniesie wysokie temperatury i wogóle jak mu się będzie podobać na wakacjach. Będzie też okazja powiedzieć rodzince o ciąży. Na pewno będą zaskoczeni :)
Dziś mi się śniło że ktoś do nas strzelał i uciekaliśmy... jak w filmie jakimś.

Dziewczyny bierzecie już witaminy? Mi mówiono, że w pierwszych 3 miesiącach tylko kwas foliowy.

Do góry