anka26_x_07
Mama Laury :)
Truskaffka czyli standard: pilot, telefon Ogolnie Ethan lubi rzadzic przy stole. Wali reka w blat a ja sie smieje ze chce tym zakomunikowac iz on tu rzadzi Dzis fajnie polozylam go na podlodze i poruszal sie w strone zabawek na brzuchu krecil sie o 360st. Cos jak Deizzi wrzucila ale do Ninki mu daleko
Betina gratuluje ! nie takie gotowanie straszne;-) a i dziecku smakowalo wiec podowjne gratulacje
Ewciulek a co to za okazja sie szykuje cos przegapilam. Zakupy udane?
Zabka czyli tak jak podejrzewalam dobrze ze to tylko trzydniowka. Z jedzeniem i raczkami mam to samo
Basieniak z dnia na dzien bedzie coraz bardziej ruchliwy, kazde dziecko ma swoj czas nie ma co przyspieszac i nic na sile;-)
Ja zaliczylam zakupki i ze znajoma kawke i ciacho. Zgrzeszylam
Laura pojedzie do szkoly to musze zaczac cwiczyc , cos ostatnio brakowalo mi czasu a tu urlop tu rodzice i miesiac zlecial a cilo sie zastalo
Betina gratuluje ! nie takie gotowanie straszne;-) a i dziecku smakowalo wiec podowjne gratulacje
Ewciulek a co to za okazja sie szykuje cos przegapilam. Zakupy udane?
Zabka czyli tak jak podejrzewalam dobrze ze to tylko trzydniowka. Z jedzeniem i raczkami mam to samo
Basieniak z dnia na dzien bedzie coraz bardziej ruchliwy, kazde dziecko ma swoj czas nie ma co przyspieszac i nic na sile;-)
Ja zaliczylam zakupki i ze znajoma kawke i ciacho. Zgrzeszylam
Laura pojedzie do szkoly to musze zaczac cwiczyc , cos ostatnio brakowalo mi czasu a tu urlop tu rodzice i miesiac zlecial a cilo sie zastalo