Powiedzcie mi co stosujecie na ból głowy?? To już drugi dzień z rzędu jak mnie tak boli... Zaczęło się od głowy, a później doszły do tego zęby, oczy i uszy... Ledwo żyję. Wzięłam Apap, ale już nie daję rady
tylko apap a jak nie przechodzi to do lekarza...
[SUB]Na mnie apap nigdy nie działał, polecam ibuprom lub nurofen forte
:-)[/SUB]
nie wolno ibuprofenu
Mi też lekarz mówił, że TYLKO paracetamol czyli apap. Na mnie też zwykle działa jedynie ibuprofen ale na najbliższe miesiące paracetamol musi wystarczyć.
Aniulkas, cudna psina! Moja też się tak przytula i też na kolana wchodzi bo jej się wydaje, że wciąż jest małym szczeniaczkiem...a waży 25 kg...
Czyli Twoja psina miała dokładnie to samo co moja - ja z nią w środku nocy do kliniki 24h jechałam bo nie wiedziałam co z nią jest. Moja też nie je nic co znajdzie (ogólnie nie jest łakoma) więc pewnie też z polizania jakiejś trawy musiało jej się to przytrafić. Jakiś miesiąc (albo wcześniej) potem znowu to miała ale już wcześniej objawy rozpoznałam i od razu do weta z nią pojechałam. Trzeba psa trochę przegłodzić a potem coś lekkostrawnego (ja kupiłam Royal Canine Intestinal w puszcze) bo nie można za długo trzymać z pustym żołądkiem bo potem będzie odruch wymiotny z głodu. Tak wet tłumaczył.
dokładnie tak królowa było--- po zastrzykach jak wróciłam zwymiotowała mi żółcią..nie jadła 1,5 dnia. Ale teraz jest ok
bawi sie i juzżyci nie daje o 6 nas budzi...
JOARO gratuluję i Witam
Zabka253... słyszałam ze nie wolno jezdzic bo za duże wstrząsy ja na skuter tez już nie wsiadam. Jakies 2 tyg ten jezdziłam by szybciej byc na badaniach krwi
Corazon też mam bóle podbrzusza...
Czasem mnie mdli tak ze az słabo się robi ale przechodzi wiec do wymiotów mnie nie doprowadza jeszcze... Nie znosze papierosów a teraz mnie az kręci nie moge stac kolo osoby palacej bo mnie sciska w gardle
Wszytsko mnie strasznie denerwuje..np. nadopiekunczosc ..szybko mnie wszytsko wyprowadza z równowagi
wczoraj az sie poplakałam z niemocy
JUż za 2 dni mam pierwsze usg mam nadzieje ze bedzie widać i bąbelek i serduszko bijące i bedzie wszytsko ok...tak sie martwie...czasem sie zastanawiam czy to na pewno prawda...czy testy sie nie pomyliły..ale pozniej na potwierdzenie sobie dodaje przeciez zrobiłam bete wyszły dobrey wyniki no i 3 tyg nie mam @ to chyb ajednak prawda
Ewelinka liste porodów fajnie zrobić...To zaczynami ja podaję a wy się dopisujcie i kopjujemy
Kania 78 mója psinka już zdecydowanie lepiej...
dziękuje
Lista marcówek
Dopisujcie sie i kopjujcie dalej
Aniulkas---------- 18-03-2013