reklama
Justyna337
Fanka BB :)
ale widziałam, że już sobie poradziłaś chyba co??? tlen Ty pisałaś już nami prawda?
Tlen probuj napewno sie uda.....
Szukalam dla Ciebie wskazowek na forum jak sioe wkleja suwaczek ale nie znalazlam cos pozmieniali....albo ja slepa jestem
Zrob tak jak pisza dziewczyny....zreszta dokladnie tak jak zrobilas z suwaczkiem zabkowym/.....
Justyna tak Tlen ja kojarze...pisala z nami potem znikla ...[potem znow pisala i znikla.... a teraz znow jest z nami:-)
Mam nadzieje ze juz nie zniknie....Tlen....prawda?:-)
Tlen wybacz ze pyatam ale czy 76 to Twoj rocznik\?
Szukalam dla Ciebie wskazowek na forum jak sioe wkleja suwaczek ale nie znalazlam cos pozmieniali....albo ja slepa jestem
Zrob tak jak pisza dziewczyny....zreszta dokladnie tak jak zrobilas z suwaczkiem zabkowym/.....
Justyna tak Tlen ja kojarze...pisala z nami potem znikla ...[potem znow pisala i znikla.... a teraz znow jest z nami:-)
Mam nadzieje ze juz nie zniknie....Tlen....prawda?:-)
Tlen wybacz ze pyatam ale czy 76 to Twoj rocznik\?
reklama
tak rocznik
niestety po urodzeniu Marceliny okazała się,że jest dzieckiem mało śpiącym
mieliśmy kolki alergie pokarmową problemy z karmieniem piersią (brak mleka) sztucznego nie chciała i nie wiem co jeszcze !!!!
dodatkowo baby bluesa i dzikie awantury w stadle małżeńskim (do porodu mogłam śmiało pisać,że nie ma szczęśliwszej kobiety niż ja)
dodatkowo przed porodem rodzinka dalsza i bliższa deklarowała pomoc
po narodzinach Marcelinki gdzieś zniknęli
teraz też piszę z Małą na kolanach a w dzień spała tylko 2 h
postaram się pisać i udzielać się na forum, bo wróciłam do pracy więc w pewnych godzinach jestem wolniejsza:-)
niestety po urodzeniu Marceliny okazała się,że jest dzieckiem mało śpiącym
mieliśmy kolki alergie pokarmową problemy z karmieniem piersią (brak mleka) sztucznego nie chciała i nie wiem co jeszcze !!!!
dodatkowo baby bluesa i dzikie awantury w stadle małżeńskim (do porodu mogłam śmiało pisać,że nie ma szczęśliwszej kobiety niż ja)
dodatkowo przed porodem rodzinka dalsza i bliższa deklarowała pomoc
po narodzinach Marcelinki gdzieś zniknęli
teraz też piszę z Małą na kolanach a w dzień spała tylko 2 h
postaram się pisać i udzielać się na forum, bo wróciłam do pracy więc w pewnych godzinach jestem wolniejsza:-)