No wiecie co przy piątku tak się rozpisać
kaczuszka2 super że juz do nas wracasz na stałe:-)
Jak Martin by mi tak cycka molestowała w nocy to też bym sobie odpuściła bo ile można,ciekawe co małemu jest oby do rezonansu może coś się wyjaśni
M*R* chyba że wiatropylna jesteś
avanti85 4/30 o mój boszzze
:-)
EVE81 biedna Adunia,ale niestety to są realia żłobków,przedszkoli,szkół skupisko dzieci nie wszystkie zdrowe musisz się na to nastawić,mój syn kiedys na 21 dni mozliwych w przedszkolu był 3 masakra ciągle mi chorował i wiecio co zawsze mi mówili ze musi swoje wychorować a on ma prawie 9 lat i choruje do dziś jakis wyjądkowy egzemplarz mi się trafił czy jak
ZDRÓWKA DLA ADUSI
ewelcia86 ale ci się miły wieczorek zapowiada
superrrr
irmaa zdrówka dla córci i oby Wojtuś nic nie podłapał
No i ja się obrzeram jak prosie no a słodyczki to chodz.a za mną non stop w ciązy nie jestem:-)bo mam @ zreszta juz chyba końcówkę jak się cieszę odzwyczaiłam sie od niej a ona odemnie nie,to świnia
MM no cóż pytasz jak mi tu a więc
gólnie jest dobrze,mały w szkole radzi sobie jakoś a to mnie najbardziej przerażało,mała zalimatyzowała się więc tez ok,est tu trochę polaków ale jakos nie moge się z nimi spotkać(zapoznać)okolica przepiękna,mała wioska ale urocza.Tylko ta pogoda
:-(jak wyjeżdżałam z Pl było 29 stopni w Oslo jak wyszłam z lotniska było 20 a jak dojechałam na moja wieś było tylko 12 stopni i oczywiście deszcz.Ale jesteśmy wszyscy razem a to najważniejsze i tak wspólnie zyjemy sobie w tym jak ja to mówię
WODNYM ŚWIECIE