Agusia1987
Entuzjast(k)a
He he a u Nas w związku to raczej ja się za bardzo martwię o dzidzie a tak w ogóle to jak tu się skupić na partnerze jak mi się dziecko w brzuszku rusza
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja prawie dwa tygodnie temu zdjęłam aparat stały z ząbków i teraz szczotkuje je kilkanaście minut dziennie hi hi i ostatnio też mi zaczęły trochę dziąsła krwawic ale to może od szczotkowania. Aparat na górę nosiłam 8 lat więc jakieś ślady były, a teraz już nie ma ;-). Miałam mięć operacje obuszczęskową, ale niestety do niej nie doszło, a przy dziecku to nie wiadomo kiedy bym się zdecydowała najszybciej.
ja jestem starsza od mojego męża o 1 rok i 7 miesięcya tak wlasnie mialam sie kiedys pytac na forum czy ktoras z was moze dzieli duza roznica wieku z mezem? bo u mnie to jest tak ze ja mam 20 a moj 34...:-) kolezanki źle mi wrozyly na poczatku a teraz mi zazdroszcza bo to ideal faceta:-) i same sie zaczely za "starszakami" ogladac i musze powiedziec ze naprawde nasz zwiazek jest cudowny ale moze po latach to sie zmieni i sie boje:-( ma ktoras cos do powiedzenia??
julia, pięknie napisałaś o dzieciach - jesteś bardzo silna i trzymam kciuki aby Ci się w życiu poukładało :-)A ja znowu lubie Was poczytać i wiem że to źle ale zazdroszcze że macie tylu kochających ludzi wokół siebie. Chciałabym tak chociarz jeden dzień w roku - ale marzenia się nie spełniają niestety Widocznie tak jest zapisane tam do góry, taką droge mam obrana i przez nią musze iść Ale nie narzekam bo mam dzieci i nie jestem sama dostałam od losu najpiękniejszy dar - własnie dzieci a nie każda kobieta dostaje taki dar i to one sa nieszczęśliwe:-(, ja jestem wdzięczna
Myfa, generalnie powinno się patrzyć na datę z OM, natomiast to jest przy założeniu 28 dniowego cyklu... a data z usg to podobno miarodajna jest z badania do 12tc - ja z córką miałam termin OM na 6 czerwca, z usg w 11tc na 26 maja i urodziłam 27 majadziewczyny jak Wy patrzycie na termin porodu ja juz sama nie wiem wg ostatniego usg to niby 22 marzec wyszedl a wg om 31 marca.... dwa tyg temu na usg mlody mial wielkosc glowki i nozek jak w 34 tygodniu.......teraz bylby 36....hmmm z Hubertem az takiej rozbuieznosci nie mialam terminow... (mial 2 lutego urodzic sie wg OM a wg usg 1 lutego....a urodzil sie 29 stycznia...) kurde