reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marzec 2009

Madzik ale pomysl jaka radoche bedzie mial maz z Twoich piersi:-):tak::-)

Kurcze co Ty, mój to jakiś inny chyba jest.. Też zawsze myślałam że wielki biust to super sprawa dla faceta-ale jak widać mój to wyjątek.:wściekła/y:
Biust miałam zawsze ładny i okragły-teraz tylko sporo większy a z jego strony coraz mniej zainteresowania:-( wcześniej się wkurzałam ale teraz już mi przeszło i to olałam:baffled:

a co do pączków to narobiłaś mi ochoty ale na takiego dobrego z cukierni- ehh trzeba sie tylko smakiem w myślach najeść.

reklama
Ewelcia, ale pączki zdecydowanie smaczniejsze od marchewki :-D
No smaczniejsze,ale ja i tak slodkiego nie moge jesc.
Kurde znow mam ochote na paczka,cholera i co teraz???!!!!
To nie Polska ze w kazdym sklepie kupie!!!!!
MAm szanse na niego w srode bo mam wizyte w szpitalu a bede przechodzic kolo supermarketu a tam maja najlepsze paczki,a moze w Polskim sklepie tez beda.
Ups rozmazylam sie:-D:-D:-Dsorki

no i widzisz co zrobiłaś?? tak mi ochoty narobiłaś tym wspomnieniem o pączku ze aż zrobię sobie dziś dyspensę od mojego zakazu (ustanowionego przeze mnie) i kazałam mężowi kupić pączka:-Dale JEDNEGO:-D
Specjalnie mu podkreśliłam ze ma byc jeden, bo jakby więcej kupił to bym jeszcze wiecej zjadła??:baffled: Mam nadzieje ze mnie poslucha..:-D

Madzik juz spokuj z tymi paczkami ok,bo mi slinka cieknie,chcesz zebym klawiature uslinila!!!!:-D:-D:-DKto to bedzie czyscil pozniej.
Kurde moze jak m wroci z pracy to go namowie na paczka,ale nie wiem czy jeszcze dam rade kupic kolo 20:baffled::baffled::baffled:.
Cholera sama sie wkopalam.:szok::szok::szok:
Mialam ciasto wczoraj ale takie kupowane i zjadlam jeden kawalek i zostalo troszke na dzis i teraz szukalam i nie ma,m zjadl zebym ja nie jadla:angry::angry::angry: wsciekla jestem!!!

Tak, paczki, a ja to już nie pamiętam kiedy takie frykasy jadłam:zawstydzona/y:
Ale to nic, jeszcze trochę i będziemy miałay nasze maleństawa w ramionach, potem jakiś czas dietka(karmirnir piersią) a potem znowu będzie można wszystko jeść...ale się pocieszam, hehehe:-D

A mały to chyba ćwiczy wieczorny aerobik, w całym brzuchu go czuję:-)

No to ja jestem lepsza zadzwonilam do kolego zeby poszedl do supermarketu kupil mi paczka a ja z m wieczorem po niego pojade buhaaaaa ale mamy jazdy dzisiaj:-D:-D:-D
Sama z siebie sie smieje haha,juz mnie brzuch boli:-D:-D:-D

No to ja jestem lepsza zadzwonilam do kolego zeby poszedl do supermarketu kupil mi paczka a ja z m wieczorem po niego pojade buhaaaaa ale mamy jazdy dzisiaj:-D:-D:-D
Sama z siebie sie smieje haha,juz mnie brzuch boli:-D:-D:-D

Masz rację!! przebiłaś mnie!!:-D:tak::-D:-) jesteś nieziemska!!
Tak się śmiałam jak przeczytałam Twojego posta że aż kot z wrażenia stanął na łapach i się na mnie patrzył jak na dziwoląga:-D

reklama
Ja na paczki mialam jazde w weekend a dzis ..wlasnie zrobilam faworki mniam mniam:tak::tak::tak::tak:.Ale mnie naszlo:-),zrobilam sobie herbatki i opycham sie na calego:-D

Do góry