reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marzec 2009

mamusia gratuluje synka :tak::-)
tesi gratuluje córci :tak::-)
modroklejka pozdrów mirke niech się trzyma i powiedz że jej kibicujemy i tzrymamy za nia kciuki żeby wszystko było wporządku:tak::tak::tak:

słuchajcie a co z julia wie ktoś coś bo się nic nie odzywa mam nadzieję że wszystko jej się poukładało i ciężkie dni minęły :blink::confused:
nika nie martw się napewno przesyłka dojdzie dzisiaj mam tylko nadzieje ze sprawdziłaś sprzedawce jego komentarze czy jest wiarygodny ja zawsze tak robie najlepiej zamawiać u supersprzedawców.:tak:;-):-)

reklama
mordokleka - telefon znalazłam w internecie, ale potem mi podali inny, niestety nie zapisałam ten na który dzwoniłam 1 raz to 8419224. Kobietka mówiła że robią miedzy 22 a 24 tc i rejestracja jest od 7 (najlepiej być wcześniej bo są kolejki) Jak się coś więcej dowiesz to daj znać, bo może się też wybiorę jeśli lekarka znów nie zrobi mi na wizycie usg
Tesi - ogromne gratulacje

A ja wlasnie po 2 godzinnej drzemce...ziewam i ziewam
Co tam smoczki,narazie niech sie nasze maluchy urodza a potem pewnie znow na forum bedziemy sobie doradzac w kwestiach pielegnacji i wychowania naszych pociech:-)Takze narazie do smoczkowej dyskusji sie nie dolacze,zwlaszcza ze malo wiem na ten temat:-p
Nika81 a wplacalas na poczcie czy przelewem?Jak przez poczte to mozesz czekac na przesylke nawet tydzien a jak przelewem to szybciej-ale wszystko zalezy od sprzedawcy kiedy wyslal te spodnie.Moze do niego zadzwon/napisz maila i zapytaj?
Tez mam nadzieje ze z Julia lepiej.
Zmykam obskoczyc inne fora :-)

Nika, ja bardzo duzo i często zamawiam na allegro i nigdy nie miałam problemu. Na stronie aukcji powinnas miec telefon do sprzedajcego, jest tez link "zadaj pytanie sprzedajacemu", tam tez mozesz napisac. No i musisz wziasc poprawke na poczte polska. Nie martw sie, bedzie ok.

wplacałam na konto z domu poniewaz mam konto internetowe czyli kase mieli od razu poniewaz nie ma koło mnie takiego banku w jakim maja konto i to jedyny sposob żeby wpłacić bez prowizji przelałam sume i tyle na takich warunkach o jakich mowili :)

nika spokojnie...jesli paczka to moze nawet 10 dni isc i nie ma sie czym martwic...jesli to kurier to pewnie bedzie wczesniej...doczytaj tylko czy sprzedawca wysyła towar po zakonczeniu akucjiczy od razu po tym jak ty kupiłas....czasami wysyłki sa co 3-4 dni

reklama
i taka ciekawostka.... rozmawiałam wczoraj z ortodontom.... bo dużo się naczytałam o smoczkach dla dzieci.. że się nie powinno używać.. no wiec ja nie wiedziałam może innni wiedzieli smoczki dla maluchów do 6 miesiąca życia można stosowac....
te wszystkie teorie są świetne... do 6 miesiąca życia...a co jeżeli dziecko potrzebuje smoczka? są dzieci, które po prostu nie uznają smoczków, a są takie, które mają tak mocny odruch ssania, że jak nie dasz smoka, to będzie ci 24h na piersi wisiało... ;-) ja córce zabrałam smoka w wieku 2 lat - używała go do spania, wypluwała po zaśnięciu, albo jak coś jej się nieprzyjemnego przydarzyło - i tak był wielki problem, żeby się go pozbyć, ale przewalczyliśmy z nią tydzień i udało się, tylko od tego czasu skończyły się drzemki w dzień...
tesi, gratuluję córki :-)
vinniki, to super, że masz pomoc - przynajmniej nie kłuje Cię w oczy to co nie zrobione ;-)
a ja dzisiaj byłam po zakupy, przeleciałam z odkurzaczem przez moje 47 metrów... i skończyła mi się ochota na pracę ;-)

Do góry