reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marzec 2009

humor psuje mi jakis rodzaj paniki.....jak juz powiedzialam,to wazne co pokazalas.....i moze warto z lekarzem pogadac.......ja jednak chce myslec dobrze i pozytywnie...nie chce zyc w strachu....

reklama
tanu i własnie o to mi chodzi:-) Ja w każdym razie nie panikuje bo nie ma powodu, ale przy najbliższej wizycie u lekarza zapytam sie o to bo jestem na "półmetku" i wtedy mozna zrobić to dodatkowe badanie i tyle - po sprawie:-D

Martwić się nie martwie:-) i humorek mam nadal świetny:-D

witam!!!
Madzik ja juz nie odczuwam ze mnie boli,czytalam na necie ze to moze byc nie strawnosc.Pewnie zjadlysmy cos ciezko strawnego...jak to baby w ciazy...lakome na wszystko:-)
Male bole,(tylko) czasami czuje w prawym boku a czasami w lewym ale juz o tym wczesniej rozmawialam z lekarka i to wlasnie chodzi o macice.

Laila gratuluje coreczki,tak po cichu to tez mi sie marzy:-)ale najwazniejsze zeby bylo zdrowe...:-)
Myfa,Madzik Radom to przeciez moje okolice,mam tam calkiem blisko.
Ale napewno jak bym byla w PL to bym tam nie rodzila bo jednak ode mnie jest troszke blizej do Skarzyska:-)i opieka bardzo dobra i wogole.O Radomskiej porodowce to za wiele nie slyszalam,ale ogolnie o szpitalu na Jozefowie to tak.

Mireczko, no to dzisiaj wielki dzień :-D Gratuluję ruchów :tak::tak::tak:
Julia, przeczytałam... i widzę że jestem w grupie ryzyka przez to swoje łożysko... Spytam o to ginki na usg połówkowym... Mam nadzieję, że ta przypadłość jest bardzo rzadka, ale dla matki która straciła tak swoje dziecko, to żadna pociecha... Przygnębiające bardzo, ale lepiej wiedzieć i zapobiegać.

Vinniki na pewno wszystko jest dobrze, ale skoro natknęłam się na taką historie matki to chciałam się z tym podzielić, a nie zostawić tylko "dla siebie". Szczerze powiem że nie słyszałam jeszcze o tym.
Jeśli kogoś przestraszyłam to przepraszam, nie to miałam na myśli

witajcie!

mnie całe wczorajsze popludnie i dzisiejszy dzien upłynał pod znakiem pralni...wczoraj motowałam z mezem polki, a dzis sprzatałam i prałam...ale sie ciesze...jutro jedziemy dokupic tylko kilka poleczek nad pralke i bedzie super...jak skonce to wstawie zdjecia!

poza tym jutro od rana jade na badania-mocz, morfologia, toxo, VDRL, HBS, przecwiciała nieregularne....

a potem jedziemy ostatecznie przymierzyc wozio do autka i wybrac kolor....

zauwazyłam ze ostatnio mam czesto zadyszke...mam wrazenie ze zmniejszyła mi sie pojemnosc płuc...

a teraz ogladam shreka...i wije sie ze smiechu na kanapie!

Ja raczej też podchodzę do tego tak że lepiej wiedzieć wtedy jest szansa że można temu zapobiec filmiku nie obejrzałam nie dałam rady :no:
A ja dalej się leczę zaliczyłam dzisiaj aptekę kupiłam leki homeopatyczne zjadłam prawie kilo mandarynek hi hi na nic innego nie mam ochoty :-)

reklama
Do góry