reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marzec 2009

A ja już jestem raczej na bieżąco z forum ;-) jak wróciłam ze szpitala to myślałam że nigdy nie nadrobię zaległości :-D czytałam coś i nie wiedziałam o co chodzi ;-):-D. Z organizowaniem czasu też idzie mi coraz lepiej :-), dół poporodowy już przeszłam i mam nadzieję że nie wróci ;-)

reklama
Evulek fajnie ze juz jestescie w domku:-)
humorki zaraz po porodzie to tez mialam a moj m chodzil jak Szwajcarski zegarek:-D:-D:-D.

Nika do piatku nie daleko,dasz rade:-)

Swoją drogą to Nika podziwiam Cie. Ale kobieta wszystko wytrzyma i jest najwiejszym twardzielem na ziemi. Dla mnie zawsze dziwne było wstrzymywanie porodu po terminie. myslalam ze w rzeczywistosci rzadziej to sie dzieje. Sama bym chyba sobie wlosy wydarła ze łba. ale lekarze w koncu wiedza co robia. a dla nas to czarna magia. jutro juz czwartek wiec jak rano się obudzisz to mozesz sobie powiedziec "jutro jzu do szpitala" a tam uwierz bedziesz o wiele spokojniejsza.

ja umieram ze strachu nigdy w zyciu się tak nie balam... czemu podziwiasz nie moja wina ze albo ktoś źle obliczyl termin porodu u mnie albo poprostu jestem tym 42 tyg wyjątkiem ktore się zdarzają tylko ze ja się boję dalej byc w ciazy ryzyko ziel wod plodowych.I jednocześnie nie wiem, czy wiedzą co robią oj nie wiem, ale musze zaufać ze tak...

Nika81 nie mysl ze cos moze byc zle,nie nakrecaj sie,bo to do nieczego nie prowadzi.
Najlepiej postaraj sie myslec pozytywnie-wiem,wiem....ciezko,ale...sprobowac zawsze mozna:tak:

humorki zaraz po porodzie to tez mialam a moj m chodzil jak Szwajcarski zegarek:-D:-D:-D

U mnie było tak samo z moim mężem:-D az bał sie coś powiedzieć:-D
A Baby Blues miałam książkowy!!:-):-D:szok:
Rodzina to już do mnie nie dzwonila bo się bała mnie, tylko do mojego męża:-D

Nika nie nakręcaj się złymi rzeczami!! będzie napewno Ok! zaufaj!

nika już bliżej niż dalej! za kilka dni będzie po wszytkim :tak:

dziewczęta, w niedzielę wróciłam do domku z Zuzią, pól wieczora przepłakałam i warczałam na starego, no masakra jakś :no: czy to był ten baby blues?! w szpitalu tez mnie czasem dopadała chandra ale w domu to juz zupełnie co innego :-), przeszło jak ręką odjął.
jestem po "klasycznej" cesarce bo wiele lat temu tak właśnie mnie cięli ze względu na zagrożenie życia synka i taka rana naprawdę boli-w końcu jest przez cały brzuch. trafiłam na gina operatota, który tym razem miał ambicję mi te bliznę poprawić po poprzedniku. zobaczymy co z tego wyszło wkrótce ;-) biorę czopki przeciwbólowe, bez nich jest róznie...jutro zdjęcie szwów..
na dodatek mam zapalenie pęcherza i biorę antybiotyk. dochodzę po tej cesarce gorzej do siebie niz poprzednio:-(
Niunia mi te bóle rekompensuje, wystarczy,że ją powącham i juz mi lepiej ;-)
jeszcze nie jestem zorganizowana na tip top w domu więc zaglądam tu rzadko i nie mam czasu nadrabiać wątków :-( mąż mi pomaga, jestem mu b.wdzięczna :-)
nocki nieprzespane ale możemy potem odespać z małą ;-)
jestem mimo wszystko przeszczęśliwa :-):-):-)
jak będę miała jakieś pytania i wątpliwości to Was ponękam trochę mamuśki ;-):tak:

Hej, hej....jak maluchy się zaaklimatyzują, może jakiś spacer?

o to samo pytałam na innym wartku ale na wszelki wypadek spytam tez tu::sorry:

Dziewczyny mam prośbę do posiadaczek laktatora elektrycznego Baby ono (wiem że któraś kupowała) żebyście zdały relację jak wam się sprawdza... idę na wesele za miesiąc i musze kupić coś skutecznego, żeby mi laktacja nie padła i żeby małemu odciągnąć jedzonko na te póltorej doby-chyba muszę zacząć już teraz... Chyba że któraś poradzi mi jakiś dobry ręczny...

POMÓŻCIE PROSZE... :-(

o to samo pytałam na innym wartku ale na wszelki wypadek spytam tez tu::sorry:

Dziewczyny mam prośbę do posiadaczek laktatora elektrycznego Baby ono (wiem że któraś kupowała) żebyście zdały relację jak wam się sprawdza... idę na wesele za miesiąc i musze kupić coś skutecznego, żeby mi laktacja nie padła i żeby małemu odciągnąć jedzonko na te póltorej doby-chyba muszę zacząć już teraz... Chyba że któraś poradzi mi jakiś dobry ręczny...

POMÓŻCIE PROSZE... :-(

ja mam elektryczny ale MEDELA swing, poki miałam pokarm sprawdzał sie dobze, terz juz sciagam b mało ale laktator polecam

reklama
ja mam elektryczny ale MEDELA swing, poki miałam pokarm sprawdzał sie dobze, terz juz sciagam b mało ale laktator polecam

No właśnie o t chodzi, że nie mam problemów z laktacja i dotychczas nie był mi potrzebny - dlatego też nie planuję inwestować w tak drogi laktator jak mendela swing ;-) miałam mendele reczna i wiem ze to dobra marka ale tym razem zalezy mi na szybkosci sciagania i tym, żeby sie nie nameczyc - nie chce :no: calego wesela spedzic w lazience na odciaganiu mleka :-p

Swoja droga juz widze miny weselnikow wchodzacych do lazienki i slyszacych zasysanie :szok::rofl2::-D

Do góry